maanantai 3. lokakuuta 2011

Kivan lauantain kuvasaldoa

Heipskukkuu!
Ajattelin tähän postaukseen muutamat kuvat laittaa lauantain tunnelmista, kun oltiin kummitätini luona kylässä :). Ihan mahtava viikonloppu siis takana, ei voisi enempää toivoa :). Kuvat on taas pienemmällä kameralla otettuja.

Heti kun saavuimme, kummitätini laittoi nokipannukahvit tulelle. Oli todella hyvää, vaikken niin kahvinjuoja olekaan :).

Ja tällaisia oli kahvin kanssa tarjolla; Munkkirinkilöitä ja omenapiirakkaa! Olivat todella herkullisia :p.

Sitten pääsimmekin kylpemään savusaunaan, harmi kun ei tullut otettua parempaa kuvaa toisesta kuvakulmasta.
Olihan se ihana päästä saunaan pitkästä aikaa ja puhdistui iho todella :D. Vähän silmiä kirveli ja yskitti, mutta kyllä tuohon aikaa myöten tottuisi :). Oli kyllä mukavaa!

Ja pitkästä aikaa sai paistaa nuotiossa makkaraa saunan jälkeen, pimenevässä illassa. Oli kyllä tämäkin herkkua!!

Sitten sisälle siirryttyä oli vielä tarjolla karjalanpiirakoita munavoin kanssa (en jaksanut enää näitä syödä :D), salaattia jossa oli pastaa, kanaa, ruukkusalaattia(?), tomaattia, ananasta, leipäkuutioita ja salaatin kastike oli tehty smetanasta, ranskankermasta ja pihalta löytyvistä jutuista :D. Ja oli myös tyrnimarja-lappapuuroa vanilja-cremen kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin NAM!!!

En osaa todella muuta sanoa, kuin että oli mahtavaa :D.
Eilenkin tosiaan käytiin vielä äitin luona ja sitten mutka uudelleen kummitädin luona, kun unohtui lainaastiat viedä takaisin silloin lauantaina. Oli kyllä mukavaa eilenkin, vaikkei mitään erikoisempaa tapahtunutkaan. Nyt jaksaa viikon aloittaa uusin voimin :).
Kirjoitan vielä postauksen siitä loppuneesta tuotteesta, mutta nyt täytyy tehdä "aamupalaa" :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. tuleepa mieleen se meidän telttaretki silloin joskus..hyvät oli ruuat silloinkin.ja sulla on aivan ihanan sydämellinen kummitäti,olet onnekas.:) -riina

    VastaaPoista
  2. Ah, se mahtava telttayö xD. Tuli nukuttua huikeat 3h silloin ihan aamusta :D. Vettä satoi ja hyttyset inisivät ja me saatiin vaan naurukohtauksia :D. Voi niitä aikoja, taidettiin olla silloin jo yläasteella...?!
    Oli kyllä ihan huippua silloinkin ja ruuat on aina kummitädilläni hyviä <3

    VastaaPoista

Suositut tekstit