lauantai 8. lokakuuta 2011

Hetkeksi kivi vierähtänyt pois sydämeltä!

Täällä kun olen välillä valittanut huonoa tuuria työpaikan saamisen suhteen, niin nyt on tosiaan hetkeksi stressi pois! Luin tuossa sähköpostini, niin gradu-ohjaajani oli laittanut mailin, että mun hänelle lähettämä maili oli hukkunut ja oli löytänyt sen vasta, kun ryhmän johtaja (jolle myös laitoin kyselyä) laittoi kopion uudelleen viestistä. Enivei, gradu-ohjaajani lupautui ottamaan minut työelämävalmennukseen 6kk:ksi (eli työkkäri maksaa työmarkkinatuen + ylläpitokorvauksen)! Ja hän ehkä yrittää saada sellaiseen projektiin mut, että jos rahoitus järjestyisi, niin saisin jatkaa sitten väikkärin tekoa siellä :).
Mutta en nuolaise ennen kuin tipahtaa, oon onnellinen tuosta 6kk:stakin että saan ylläpitää taitojani ja saan jotain tekemistä sekä edes jotain tuloja. Vähän paremmin taidan tuota työkkärin rahaa nyt saada, mitä opiskelujen aikana sain kuntoutusrahaa, joten olen todellakin onnellinen tästä! Ensi viikolla selviää tarkemmin jutut, kun työkkäriin pitää ensin viedä se sopimuslappu ennen kuin voi aloittaa ja ne neuvoo sitten lisää ym.

Tällaista kivaa viikonloppuun :). Käytiin myös Mr. Insinöörin kanssa vielä Hulluilla Päivillä ja tällaista tarttui vielä mukaan:

Eli lisää herkkuja, mitäpä muutakaan ;D. Sitten ostettiin lisäksi (okei, Mr.Insinööri osti :p) 3kpl Jaffa-limsaa, sämpylöitä, kanafileesuikaleita, juustoa ja suolaa.
One Wayssa katsoin yhtä toppia, vaan oli jo osasta paidoista lähtenyt koristeet, niin päättelin ettei ole kovin hyvälaatuinen ja jätin ostamatta :).
Tyytyväinen olen saldoon, keväällä taas katsoa lisää ;).

Niin ja loppuun vielä katti-kuvaa eiliseltä :). Tällä meidän pikku-diivalla on nyt alkanut kiima nro 4... Jospa tämän jälkeen saadaan heti aika varattua leikkaukseen, niin loppuisi nämä :p.

Perään tulee vielä postausta loppuneista tuotteista :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit