perjantai 14. lokakuuta 2011

Pinkki Päivä

Ajattelinpas tehdä pinkin postauksen, sillä tänään vietetään Roosa Nauha-päivää :).


Pukeuduin tänään pinkkiin t-paitaan ja käytin/käytän mm. näitä pinkkejä kosmetiikkatuotteita.
Aihehan on todella tärkeä, sillä rintasyöpä on yleisin naisten syöpä tällä hetkellä ja tutkimusta tehdään paljon sen eteen, että tämä pirulainen saataisiin nitistettyä. Itsekin olen saanut olla muutama vuosi takaperin pari kuukautta harjoittelussa ryhmässä, jossa oli myös rintasyöpätutkimusta (tutkittiin myös muitakin syöpiä) ja syöpä on yleisesti ottaen itseäni aina kiinnostanut tutkimuksen aiheena.
Siksi haluankin osaltani olla tukemassa jollain tavalla tutkimus työtä ja olen myös Roosa Nauha- tuotteita ostanut mm. Avonin kautta.

Avon on yksi Roosa Nauha-säätiön yhteistyökumppaneista ja viime vuonna Avon lahjoitti 200 000e säätiölle. Kiitos kuuluu asiakkaille, jotka ovat muun muassa näitä kuvassa näkyviä tuotteita ostaneet :).

Itse olen ostanut esimerkiksi nämä tuotteet, ainoastaan tuon kissa-pehmolelun sain palkinnoksi Avonin kokouksessa järjestetyssä pienessä kilpailussa :).

Niin ja Roosa Nauha-säätiön sivuille pääsee tästä, jossa voi myös lahjoittaa säätiölle.
Eilen oli myös Cava tehnyt Postauksen tästä aiheesta ja hän oli myös perustanut virtuaalilippaan, jota kautta myös voi lahjoittaa haluamansa summan :).
Oletteko te ostaneet jotain tuotteita, joista menee osa tuotosta Roosa Nauha-säätiölle? Itse olen ajatellut, että pitää ainakin Geisha-patukoita alkaa nyt ostamaan, kun 2snt menee summasta kampanjaan. Mielestäni tuo määrä voisi olla kyllä enemmänkin, mutta pääasia että jotain menee.
Oletteko kaupoissa huomanneet jotain muita Roosa Nauha-tuotteita? Saa vapaasti jakaa tänne vinkkejä minulle ja muille :).

Tällaista tällä erää. Katsotaan jos jotain pientä vielä illemmalla kirjoittelen :)
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit