maanantai 31. lokakuuta 2011

Kuun viimeinen miinus

Lokakuun viimeinen päivä ja sitä myöten myös esittelen viimeisen miinuksen :).
Tämä tuote ei loppunut, mutta päätin että vien tämän seuraavalla kerralla äitini luokse, sillä eilen käydessämme saunomassa minulta loppui kasvojen kuorinta.

Kyseessä siis tämä Oriflamen Essentials Tropical Fruits Exfoliating Gel, joka on kuoriva kasvopesu. Itselleni tämä oli liian kuoriva joka päiväiseen ja iltaiseen kasvojen pesuun, mutta liian hellävarainen normaaliin kuorintaan. Käytin tätä tämän kuun joka toinen ilta kuitenkin kuorintana.
Ihanan tuoksuinen tuote, mutta en aio hommata enää lisää (yleensä kesällä tämä sarja myynnissä), kun ei sovi omaan käyttörituaaliin kunnolla :). Tosi rasvaiselle iholle tämä varmasti sopii normaalina kasvopesuna tai herkkäihoiselle kerran viikossa kuorintana, mutta jos on tottunut todella kuoriviin kuorintoihin, niin tämä ei ole paras ratkaisu :).

Sellaista tällä erää. Alan varmaan nyt kuvailla ensi kuussa mahdollisesti loppuvia tuotteita, sillä huomenna ei taida ehtiä. Työharjoittelu kun alkaa viimein klo 8 ja olen siellä puoli 4 asti (eli pimeys ehtii tulla ja kuvista tulee huonoja...).
Tänäänkin sai jo aiemmin herätä, kun Neffillä oli tikkien poisto ja rokotus viimein aamulla :). Yhden tikin se oli saanut poistettua, mutta muuten oli siisti haava. Ja niin rauhallisesti käyttäytyi siellä eikä vastaan pistänyt tikkien poistoa, punnitusta (painoi 4,5kg) tai rokotusta!! Olen ylpeä tytöstä (vaikka vastusteli täältä lähtöä :D) <3.

Mutta mulla varmaan hitusen saattaa harventua nämä kirjoittelut tai ainakin kuvat postauksissa voi vähentyä, kun tuo harjoittelu alkaa ja iltaisin pitää jumppaan kiirehtiä :). Yritän kuitenkin vähintään joka toinen päivä kirjoitella ja silloin, kun jotain oikeaa asiaa on :).
Ai niin, sain sen hieronta-ajankin varattua, mutta vasta ensi maanantaina oli 90minuutin aika vapaana :/. Että sinne asti joudun nyt sinnittelemään ja ottamaan vain kevyitä jumppia :(. Tuolla töissä en pääse varmaan heti tositoimiin, niin saa kädet vielä hengähtää sen suhteen :).
Mutta kirjoittelen huomenna illalla ainakin sen lokakuun yhteenvedon, katsotaan jos keskiviikkona ehdin sen ennustelun tehdä :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit