tiistai 25. lokakuuta 2011

Suolaista piirakkaa

Tosiaan eilen innostuin pitkästä aikaa leipomaan piirakoita ja päätin tehdä sekä makean että suolaisen. Noh, suolaista en ehtinyt tehdä samaan aikaan marjapiirakan kanssa, vaan piti odottaa uutta piirakkavuokaa. Senhän sitten Mr. Insinööri oli käynyt ostamassa ja tein suolaisen version ennen jumppaan lähtöä :).

Pohja oli jälleen valmis Pirkan Piirakkataikina ja pistin tuohon paketin kummatkin levyt. Täytteeksi tuli 300g Portin Pizzasuikaleita, muutama tomaatti, paprikaa, vähän meetwurstia ja ehkä 50g hirvenlihaa, jota oli jäänyt jämä säilykepurkkiin :).
Täytteiden päälle tuli purkki Valion Kippari savujuusto-ruokakermaa, johon lisäsin 2 kananmunaa ja noin 50g punaista emmental-juustoraastetta. Paistoin +225C noin 35min.

Ja tässä valmis piirakka. Mr. Insinööri oli leikannut palan melkein heti uunista oton jälkeen, mutta oli ollut vielä aika märkä. Tomaateista nesteet lähteneet, olisi pitänyt ehkä vähän perunajauhoja pistää sekaan. Oli laittanut vvielä hetkeksi uuniin, niin sitten oli tullut parempaa :).
Hyvää oli, tosin meetwurstit toi aika suolakan maun tuohon. Syötyä tulee kuitenkin ja riittää hyvin pariksi päiväksi kahdelle ihmiselle :).
Vielä yksi postaus tulossa illemmalla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit