lauantai 1. lokakuuta 2011

Kristallipallo esiin Lokakuuta varten!

No niin, jälleen olisi aina penkoa ennustajan kykyni, tosin aika huonot sellaiset, esiin :D. Ja tässäkin tulee paljon samoja tuotteita jälleen, mitä oli syyskuun osaltakin ennusteissa, mutta jotka eivät vielä toteutuneet. Ehkä tällä kierroksella parempi onni :p.

Ensimmäisenä suhteellisen varmoja loppuvia, eli käsisaippuaa loppuu ihan varmasti :). Tuo vadelma-suihkugeeli taitaa kuitenkin mennä ehkä-listalle, kun riippuu siitä, ehdinkö sen täyttöpumpun tyhjentää :). Pidän todennäköisyyksiä suurina tässä tapauksessa!

Lisää varmoja tuotteita ja nämähän oli jo syyskuun ennustuksessa mukana :). Eli reilu kuukausi näihin vartalosuihkeisiin taitaa mennä (ja tuo vesimeloni on siis vessatuoksuna). Painepakkaukset mulla kuluu huomattavasti nopeammin ja varastossa odottaakin yksi sellainen :).

Sitten kasvojuttuja, joista tuo oikealla oleva Oriflamen "kuorinta", Avonin naamio ja finnien hoitoaine menee ehkä-listalle. Tuon naamion todennäköisesti saisin käytettyä, jos joka kerralla käytän sitä. Se kun on poisrevittävä, niin sitä tarvitsee melko tuhdin annoksen aina kerralla, jos haluaa sen siististi irti :).

Saa nähdä nappaanko näissä hiusjutuissa liian suuren palan, mutta kuivashampoo kuluu ihan varmasti loppuun, samoin uskon sen vieressä olevan suihkeen loppuvan myös.
Nuo kaksi muuta suihketta on vähän siinä ja siinä, nestettä jäljellä nuihin alimpiin teksteihin asti, samoin tuota Got2B:tä on Lotion-tekstin alle jäljellä. Yritys tulee olemaan kova!!

Ja sitten naamaputsareita, Dermosilit onkin tuttuja syyskuun ennusteesta :D. Uskon että nyt saan tuon vaahdon loppumaan, mutta tuo Kasvopesu on kyllä niin riittoisaa tavaraa, että se edelleen jää ehkä-listalle...
Cliniqueta käytän rintakehän ja selän pesuun (finnejä kun tulee kyseisille alueille aina ja ikuisesti). Pumppu meni rikki (ihmeellistä että noin kalliista tuotteesta voi mennä tärkeä osa rikki...), niin en jaksanut alkaa enää naamaan läträämään. Riittoisaa kamaa myöskin, joten katsotaan miten käy :).

Tässäkin meikkituotteista kaikki muut ovat viime kuulta tuttuja paitsi lisänä tullut tuo purkissa oleva peitevoide :). Silmänympärysgeeli (vihreä) tulee loppumaan, kun nyt joutuu tosissaan heiluttamaan, että saa jotain ulos, samoin tuo primerikin. Sävyttävä voide ja kiillot ehkä-listalla edelleen, mutta yritetään jos nyt viimein loppuvat :). Rajauskynä häilyy ehkä-listan ja varman rajalla, noin vähän enää jäljellä :).

Ja sitten viimeisenä vartalo-, käsi- ja jalkajutut. Dermon käsivoide on aika riittoisaa, joten katsotaan, loppuuko pelkällä iltakäytöllä :). Lemony Flutter tulee varmasti loppumaan jalkavoidekäytössä yhdessä tuon oliivi-minivoiteen kanssa, samoin vadelma-vartalorasva ja vatsalle tarkoitettu geeli :). Ja kun tuo vadelma loppuu, niin ajattelin ottaa kunnolla käyttöön Lushin Strawberry feels forever-hierontapalan. Sen näkee sitten, ehtiikö loppua ennen kuun päättymistä. Pakko saada nuita Lushin suihkugeelejäkin kohta poiskäytettyä, kun päivämäärät lähestyy uhkaavasti :). Ja muutenkin Lushia vähentää, että voin hyvällä omalla tunnolla tehdä sen ison tilauksen marraskuussa ;D.

Näillä 32 tuotteella siis lähdetään tässä kuussa vähentelemään :). Kokeillaan jos taas Nettona pysyn 10-15 tuotetta miinuksella :). Ajattelin myös jossain välissä katsoa mun huulipunat läpi ja armotta heitellä vanhat/vähänkään epäilyttävät roskiin, muutama vähän vanhempi tapaus siellä muistini mukaan vielä on :). Katsotaan miten käy!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit