keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Hullaannuin vähän liikaakin...

Niin, jälleen se on alkanut. Toisten vihaamat, toisten rakastamat Stokkan Hullut Päivät. Ja pitihän siellä itsekin käydä ja pitää varmaan käydä muutamaan kertaan uudelleenkin, kun tänään ei jaksanut kaikkea kiertää ja uusia tarjouksia tulisi joka päivä :D. Köyhdyin ja sorruin aika moneenkin juttuun... Tai noh 2 kosmetiikka-juttuun ja sitten loput menikin Herkkuun... Tässäpä kuvasaldoa ostoksista:

Ensiksi menin Intersportiin käyttämään kahdelta ystävältäni valmistujaislahjaksi saamani lahjakortin :). Nämä kolme sitten tarttui mukaani ja 7,90e piti itse maksaa vielä. Eli toiset jumppahousut ostin, niin ei tarvitse panikoida pyykistä. Kun toiset housut on pyykissä niin toisia voi sitten käyttää :). Jumppapaitoja ei ole koskaan liikaa, niitä kun joka päivä menee pyykkiin. Matala-vartisia sukkia ei ole mulla hirveästi, niin niitä piti ostaa sitten lisää, sukkia kun muutenkin kuluu aina. Eli mielestäni varsin hyödylliset ostokset, eikö??

Sitten Pääsinkin Stokkalle ja Herkustahan tarttui tällaista mukaan; suklaata, rahkaa, kalaa ja juustoa. Mr. Insinööri kun ei merenelävistä yhtään välitä, niin itselle iskee välillä ihan tajuton kalan himo. Niinpä ostin Loimulohta (jonka jo hotkaisin vatsaani :D) ja katkarapusalaattia itselleni, saanpahan näillä harvinaisilla herkuilla hemmotella itseäni.
Ihme kyllä sain suklaa-ostokset hillittyä vain nuihin Lindt-levyyn ja tryffeleihin :o.

Ja köhköh..kosmetiikkaa... Mutta mulla on hyvä puolustus näihin!!! Olen silmämeikin poistossa tykästynyt Oriflamen vedenkestävään aineeseen ja sitä onkin käytössä olevan purkin lisäksi 2kpl jemmassa. Se kun on nyt uudistunut ja tuttuni oli sitä mieltä, ettei uusi puhdista ihan niin hyvin kuin vanha. Niinpä halusin ostaa tuon Lumenen testiin, kun Oriflameen verrattuna (7-8e/100ml tarjouksessa) tuo oli halpa (6e/200ml). Avonilta on puhdistusemulsio myöskin käytössä (oli kaupanpäällinen), mutta ei lähde kuin aivan todella kevyt meikki sillä, en tykkää siis, joten muualta pitää ostaa :/.
Sitten tuo Cliniquen kasvovesi on ollut mulla osto-listalla jokaisella Hullareilla, mutta se on aina ollut loppuunmyyty. Nyt kun olin ajoissa liikenteessä ja nuita vielä oli, niin totta helv***ssä mie sen ostin. Saanpahan vihdoin senkin testata :).
Lisäksi ostin vanulappuja, mutta niitä en jaksanut kuvata :p.

Tällaista tälle päivää. Illalla olisi vielä Avonin kokous ja sitten olisi tarkoitus käydä Zeppelinissä (Arnold'sin donitsit <3 ), joten saapa nähdä mitä plussaa sieltä vielä listalle tulee :D. Hullareillakin olisi vielä tarkoitus käydä, huomenna tosin ei taida ehtiä, kun aamupäivä menee rakkaan ystäväni Riinan luona (sama nyt nimi laittaa, kun olet nimellä tänne kommentoinutkin :D ) ja illalla parin tunnin treeniputki tiedossa :). Mutta viikonloppuna sitten :p. Jos minä sen talvitakin vielä löytäisin halvalla! Mutta kirjoitellaan taas!
Miumoi <3

Edit: unohtuipas vielä yksi kuva laittaa, nimittäin taas meidän katit onnistui valloittamaan mun paikan:

Eipäs muuta :D.

2 kommenttia:

 1. Aikas kivannäköset jumppabyysat! Mäkin tarttisin uudet. Ja tosiaan, paitoja lisää...jatkuvasti ovat pesussa. No, ehkä ihan positiivistakin :D

  Ja tuo Lumenen silmämeikinputsari on paras kaikista kokeilemistani, ei oo sen voittanutta. Vaikken käytäkään vedenkestävää ripsaria, niin silti käytän aina putsaria joka on vedenkestävälle meikille, lähtee niin paljo helpommin eikä tarvi hangata.

  VastaaPoista
 2. Kiitti, itekkin tykästyin noihin jumppavaatteisiin :). Ja niitä ei tosiaan ole ainakaan tällä mun jumppatahdilla koskaan liikaa :D.

  Kokeilinkin eilen illalla nuita kumpaakin ostostani ja todellakin tuo Lumene on varteenotettava kilpailija Oriflamen vastaavalle putsarille, varsinkin hinnassa! Pitää vaan normaalihinta katsoa jostain tuolle putsarille, niin pystyy sitten vertaamaan sitäkin paremmin :).
  Toinen josta tykkään myös on L'orealin vastaava putsari, mutta purkissa on "vaan" 125ml, tosin Hullareiden hinnalla (9e/2kpl) sekin tulee Oriflamea halvemmaksi :).

  Itsekään en vedenkestävää ripsaria käytä, mutta juurikin samasta syystä käytän vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria, kun lähtee helposti pois. On tullut normaaleja putsareita kokeiltua, huonoin tuloksin...

  VastaaPoista

Suositut tekstit