keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Tahti hiljentynyt

Nyt onkin tosiaan ollut hiljaisempaa loppuneissa tuotteissa, mutta toiveissa on että vielä pari purkkia tyhjentyisi ennen kuun vaihdetta :).
Tänään kuitenkin yksi tuote päätyy jälleen roskiin:

Nimittäin tuo ylempänä oleva Oriflamen Very Me-sarjan Fat Lash Mascara. Jos Avonin ripsiväreissä on yleensä suurimpana ongelmana kuivuus, niin tällä ripsivärillä oli ongelmana aivan liiallinen märkyys (tai sitten olen Avonin ripsareissa liikaa tottunut kuivuuteen).
Ensimmäisiä kertoja kun tätä käytin, niin aivan liikaa tuli väriä, joten ripset klimppiintyivät yhteen tehokkaasti. Tämän vaiheen joten kuten pelasti sitten ostamani Duroyn ripsikampa. Kesti varmaan 3-4 viikkoa ennen kuin tuo "kuivahti" sen verran, ettei enää klimpittänyt niin pahasti.
Väriä varmaan piisaisi tuossa vieläkin, vaan tänä aamuna meni taas lopullisesti hermot, kun alkoi taas klimpittämään ripset. En osta varmaan enää uudelleen tuota, etsintä jatkukoon...
Nyt heivaan tuon mäkeen ja otan käyttöön viimeisen tällä hetkellä omistamani ripsivärin, Oriflamen tuuheuttavan/pidentävän 2FX Mascaran. Hopean korkin avaamalla pitäisi saada tuuheutta ja mustan korkin avaamalla pituutta (jota itselläni on tarpeeksi omasta takaa). Katsotaan huomenna millaiseksi osoittautuu!

Sitten osittain loppui taas palasaippuaa. Itsetekemäni jämäsaippuan puolisko ja Lushin Noubar-palat kävivät ärsyttävän pieniksi, joten uudet tilalle. Eli tilalle tuli toinen jämäpuolisko ja Lushin Snow Globe-pala. Pitää kait tuota vanhaa Snow Globea alkaa käyttämään, jos marraskuussa tulee uusi pala :).

Vielä seuraa yksi postaus tälle päivää ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit