maanantai 17. lokakuuta 2011

Tosi kiva päivä takana :)

Menipäs myöhään tämä kirjoittelu, mutta tekemistä riittikin kyllä :).
Ensiksi päivä alkoi mahtavasti, kun luin blogipäivitykset aamulla ja olin jälleen voittanut blogi-arvonnassa :D. Tällä kertaa voitin Kissaämmä!-blogissa Tämän :). Ihan huikeaa, onni todellakin tainnut ainakin hetkeksi kääntyä :D. Kiitokset kauniit vain Kissaämmälle arvonnasta, luomiväri saa ihan varmasti rakastavan kodin täältä ^_^.

Siiitten, pitikin päivällä suunnata hirveää vauhtia lääkikselle, kun jäin koneelle kuppaamaan liian kauaksi aikaa, hakemaan sopimukseen allekirjoitukset ja samalla myös käytiin läpi projektia ohjaajan kanssa ja kahvihuoneessa sain vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Sitten suuntasin työkkäriin sopimuksen kanssa. Nyt se on siis virallista; mie aloitan 1.11.11 6 kuukauden työelämävalmennuksen samassa ryhmässä, jossa tein graduni :). Aihe on hieman eri, nimittäin sytostaattihoitojen sivuvaikutukset lapsuusiän syöpätaudeissa ja miten mitokondriot liittyvät asiaan. Ihan heti en pääse tästä aloittamaan, mutta jos kaikki menisi kerrankin kohdallani hyvin, niin tästä voi tulla myös väitöskirjani aihe... Mutta nyt sitä hyvää tuuria tosiaan tarvitaan ja tämän 6kk aikana sitten selviää, pääsenkö sitten ihan väitösprojektin tekoon :).
Ainoa huono puoli on vain, että ekaa työmarkkinatukea joudun odottamaan joulukuulle, kun Kela maksaa ne takautuvasti :/. Eli marraskuu menee vielä sinnitellessä...

Noh, sitten kun tultiin Mr.Insinöörin kanssa yhtä matkaa pyörällä kotiin, niin käytiin hetimiten hakemassa postista tämä:

Eli Avonin paketin jälleen sain ja nyt vaihteeksi tuli taas alennukseenkin oikeuttava tilaus :). Itselleni tästä jäi "vain" nämä:

Eli näytteitä tilasin itselleni ja myös muutamalle asiakkaille, vartalokuorinta, vartalosuihke, kylpyvaahto, minikokoinen uutuus-meikkivoide, shampoo Mr. Insinöörille ja kuvastoja. 248 sivua on ensimmäisessä joulukuvastossa!!! Oijoijoi :D.
Huomenna varmaan laitan Tahtoo-listaa jälleen nähtäville, kun pääsen selaamaan tuon kuvaston (vielä en ole ehtinyt vilkaistakaan, kun piti pussittaa tuotteet). Voi että, ehkä se joulufiilis alkaa kohtapuolin tulla itsellekin, kun tuota katselee :).

Ja viimeisenä asiana tälle päivää on se, että sain penskalle varattua torstaiksi leikkausajan \o/. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, ettei kiimaa nro 5 ehdi tulla ennen sitä, ettei aikaa tarvitse siirtää.....

Neffikin osaa piilottautua ja tuon huiskahännän taakse se onnistuukin mainiosti <3. Tämä kuva eiliseltä päivältä :).

Niin joo, kiitokset muuten postausvinkeistä, lisää saa niitä laittaa jos tulee mieleen :). Kaikki muut ehdotetut ideat voisin toteuttaa, mutta videopostausta ei taida tulla... Ensinnäkin meillä ei ole siihen kunnollista kameraa (tietääkseni), toiseksi vaikka olisikin, niin mie en sitä osaisi käyttää kun olen täysi käsi elektroniikan kanssa ja kolmanneksi, vihaan omaa ääntäni ihan hirveästi ja neljänneksi, se olisi hirveää änkytystä koko video, en vaan osaa selittää asioita suullisesti :D.

 Niin ja käsikin alkaa hitusen parempi olla. Viime yönä vielä klo 01.15 aikaan käsivartta hieroin, mutta lihasrelaksanttia en ottanut (mistä saattaa valvominen johtua...). Nyt tosin alkaa vasemmassa kädessä tuntua ikävälle, varmaankin tuon hieronnan takia, kun joutunut voimaa paljon käyttämään... Noh, tältä päivältä jätin jumpan jälleen pois, täytyy nuita rankempia lihaskuntotreenejä vielä välttää :/. Jospa se tästä...

Tulipa tästäkin taas pitkä kuin nälkävuosi... En vain osaa tiivistää :D.
Katsotaanpa, mitä huomiseksi keksin :) .
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvän kodin saakin :) !

    Oi vitsi, nyt alko kyl iteki tehdä mieli pistää joku kunnon kosmetiikkatilaus menemään...Vaikka tosiaan, niitä vanhojakin pitäis käytellä ensin poies :(

    VastaaPoista
  2. Mieliteot on kyllä todella kiusaavia, itselläkin kun selasin uutta Avonin kuvastoa ja tänään kaupungilla käydessä alkoi tehdä mieli vaikka ja mitä... Ja retkahduksia välillä tapahtuu ;D.

    Aloitahan sinäkin vähennysprojekti, kyllä ne alkaa sitten pikku hiljaa vähentyä :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit