maanantai 24. lokakuuta 2011

Rakkaan ystävän kanssa leipomista

Mukava päivän aloitus ollut tänään :) Rakasparas ystäväni R kävi kylässä ja olihan ihana nähdä jälleen, vaikkei edellisestä kerrasta olekaan kauaa :D.
R pääsikin vähän avustamaan leivonnassa, kun olin päättänyt tehdä pari piirakkaa, suolaisen ja makean. Ensiksi tein makean piiraan ja tästä se lähti:

Eli pohja on valmis Pirkan Murotaikinapohja ja täytteeksi tuli vadelmia, puolukoita, mustikoita, mustaherukoita ja muutama karviainen :).
Marjojen päälle laitoin Arlan uutta Mustikka-Vanilja rahkaa, johon tuli lisäksi 2 kananmunaa, noin 3rkl sokeria ja 1rkl vanilliinisokeria. Uunissa tämä oli jotain 20-30 minuuttia.

Ja tämännäköinen marjapiirakka oli valmiina. Jäähdytin ikkunan ääressä, kun ajattelin siirtää sen lautaselle, että saan  suolaisen piirakan tehtyä, mutta se suunnitelma meni pieleen. Soitin sitten Mr.Insinöörille, että käy ostamassa toisen piirakkavuoan töiden jälkeen, niin saa tuo marjapiirakka olla tuossa rauhassa :D.
Piirakasta tuli hyvää, joistain osista on vähän kirpakampi kuin toisista, mutta pystyi syömään hyvin :).
R oli kaupasta käynyt ostamassa Fazerin Omppu-unelmat, kun oli varmaan luullut ettei muuta tarjottavaa ole ;D. Herkullisia oli nekin! Teenä toimi Nordqvistin Viisasten tee :).

Ihana oli kyllä tosiaan nähdä ja myös vähän vanhoja juttujakin muistella. Tuli mieleen, että voisin tehdä joskus postauksen mun nuoruuden musiikki-idoleista ;D.
Sitten Neffi on myös entisellään, haava on siisti edelleen, vaikka hitusen taitaa punoittaa. Vähän yritettiin puhdistaa ympäristöä, mutta hankalaa se on, kun tuo ei siitä tykkää yhtään :/. Tarkkailua siis vain entiseen malliin...

Tässä eilisillalta penskasta kuvaa :). Vähän epäselvä, kun illalla otettu ja tuo mun kamera ei riitä hämärässä kuvien ottoon :p. Tuo tykkää etutassut suorana maata :).

Jeeps, perään kirjoittelen loppuneista tuotteista vielä juttua, jos ehdin ennen jumppaa. Ja siitä suolaisesta piirakastakin tulee juttua, kun saan tehtyä sen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit