perjantai 21. lokakuuta 2011

Jotain loppunut ja tullut

Nonnih, jos nyt ehtisi kirjoitella tämän postauksen kaiken vahtimisen keskellä :).
Neffi jo aika lailla oma itsensä, leikkii, käy laatikolla ja syö normaalisti, mutta nyt huomannut tuon painesiteen niin sitä yrittää pestä/rapata/purra... Jospa me siihen joku este keksitään...

Mutta tosiaan toissa päivänä pääsi jälleen yksi pullo loppumaan:

Eli vessatuoksuna toiminut Avonin Naturals Juicy Watermelon Body Spray.
Ja niin paljon kuin rakastankin kesäisin syödä vesimelonia, niin kosmetiikassa en voi sietää tämän tuoksua ja niin kävi nytkin. Juuri ja juuri sain vessatuoksuna tämän käytettyä, mutta uudelleen en hanki tätä edes siihen käyttöön! Aion ostaa kokeiluun jonkun muun Naturals-sarjan suihkeen vessatuoksuksi, sillä nyt mulla on vain nämä vaihtoehdot jäljellä:

Avonin Slip Into...-suihke on vartalolle käytössä, mutta olen myös vessassa muutenkin sitä suihkinut :). Uusi Sugar Plum & Vanilla-suihke on liian herkullinen vessatuoksu-käyttöön, samoin The Body Shopin Mansikka-suihke :D.
Eli nyt käytän sekalaisesti vessatuoksuna tuota Slip Intoa ja paria hajuvettä, kunnes saan hommattua "huonomman" tuoksuisen suihkeen :D.

Mutta niin, kun sain jotain loppumaan, niin jotain tuli toissapäivänä myös tilalle...:

Eli sain tutultani tilaamani Oriflamen Ale-tuotteet, Lash Booster ripsihoito ja kokeiluun Giordani White Gold Mascara. Lash Boosteria oon monta tuubia käyttänyt vuosien varrella ja nyt ne pirulaiset meni sen lopettamaan muutama jakso sitten :'(. Tämä oli nyt Ale-lehtisessä myynnissä "niin kauan kuin tavaraa riittää". En nyt tiedä, tekeekö mitään erityistä, mutta yöksi on ollut mukava laittaa hoitamaan ripsiä. Nyt mulla on käytössä Avonin Color Trend-sarjan vastaavanlainen hoito, mutta sekään ei ollut kauaa myynnissä :(.
Samoin tuo ripsiväri oli Ale-lehtisessä halpaan hintaan (5,90e, normi 18,90e), niin ajattelin kokeilla, kun tykkäsin kerran yhdesta Giordani Goldin ripsarista :). Katsotaan aikanaan miten käy tämän kanssa!

Ja eilen tuli jälleen jotain kivaa postin mukana, kiitokset taas Kissaämmälle tästä :). Mielenkiintoiselta lehdeltä vaikuttaa, mitä nopeasti eilen läpi selasin. Täytyy vielä yrittää paremmin perehtyä tässä :). Luin sen arvostelu-jutun jo ja se kyllä oli todella hyvä!! Ja ruokajuttujakin löytyi! Ne pitää ainakin tarkemmin läpi katsoa :D.

Mutta nyt ajattelin siirtyä sohvalle ja katsoa digiboksilta nauhoittamiani Vampyyripäiväkirjat-jaksoja ja kokeilla, jos Neffuska tulis viereen nukkumaan, helpompi vahtia :). Onko täällä sarjan faneja??
Palataanpas taas huomenna, jos olisi jotain järkevää kirjoiteltavaa.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Olen fani! Kirjat ovat kamalia, aivan liian teinimeininkiä tän ikäiselle, mutta tv-sarja on koukuttava. :) Komeita poikia!

    VastaaPoista
  2. Hihih, onhan tuo tv-sarjakin aika teinimeininkiä, mutta who cares :D. Hyvää viihdettä ja kaikki vampyyri-aiheiset jutut kyllä itseäni aina kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit