sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tyhjentyy pelottavasti taas...

Mua alkaa jälleen hirvittää tämä vähennysprojekti, varsinkin kun nyt tuntuu joka päivä loppuvan jotain :D. No mutta, ei se auta muu kuin yrittää ajatella, että hyvä nyt saada hyllyjä tyhjemmiksi, niin marraskuun plussa-tilanne ei sitten vastaavasti hirvitä niin paljon ;D.

Eilen illalla sain huuhdeltua viimeiset rippeet tästä Dermosilin Designs Hand Soapista. Kyseinen yksilö oli tosiaan sininen (tämä vanha versio näytti aina sinivihreältä, mutta nyt ovat saaneet sen ilmeisesti ihan sinisen väriseksi). Tuoksusta en osaa muuta sanoa, kuin että rakastan sitä ja se on sellainen makeahko. Pulloa pitää puristaa, että tavaraa tulee ulos ja välillä se oli huono juttu. Välillä sattoi vahingossa puristaa liikaa ja saippuaa tuli sitten reilummin :D.
Mielestäni kelpo käsisaippua ja tätä voisin ostaa lisää yhä uudelleen ja uudelleen. Sarjassa on myös 3 muutakin väriä, vihreää olen myös kokeillut ja sekin oli kivan tuoksuinen :).
Käyttöön lähtee nyt se mun täyttöpullo, jos nuita suihkugeelejä saisi pois käytettyä. Yksi samanlainen Dermon saippua vielä odottaa kaapissa, tosin se on keltainen/kultainen ja käytän sen joulukuussa, kun joulun tuoksuinen on :).

Toinen loppunut oli myös Dermosilin tuote, For Faces Cleansing Mousse puhdistusvaahto rasvaiselle iholle. Tämä oli siis pinkkiversio ja normaalille iholle on sitten vihertävä versio.
Tässä oli aivan ihana tuoksu, johon en kyllästynyt ollenkaan, kun vertaan Vitamin E-sarjan vaahtoon, josta käytin 30ml mini-version aikoja sitten. Siihen tuoksuun kyllästyin jo ensimmäisten käyttökertojen aikana ja pakolla käytin sen loppuun, vaikka puhdistikin hyvin.
Tätä käytin aamupesussa Lushin Fresh Farmacy-näytteen kanssa, joten meikinpoistajana en osaa sanoa tehoja. Puhdisti siis aamupesussa hyvin, vaahto oli ihanan pehmeää ja iholle jäi ihanan pehmeä tunne, joka ei ollut sellainen häiritsevä kalvo, joka mulle joistain tuotteista on tullut.
Ehdottomasti voisin ostaa uudelleen tätä, todella loistava vaahtoputsari!
Vielä en tiedä, mitä otan aamukäyttöön seuraavaksi, vaihtoehtoja toki löytyy vielä monta pulloa :D. Ehkä pitää vaihtelun sijaan käyttää yksitellen pois, niin osaa paremmin sanoa mielipiteensä niistä :).


Tässä vielä loppuun vähän kuvaa parin viikon urheiluista. Aamupaivästä tuli käytyä Spinnaamassa ja Venyttelyssä, kivaa oli. Ulkona tosin ei ollut kovin lämmin, +1C oli mennessä, hyyyrrr... Ja olihan jotkut todstaneet lumisadettakin aamulla :D. Itse en valitettavasti tätä ihanuutta päässyt näkemään.
Mutta muuta en tällä hetkellä tälle päivää keksi. Tuotteita on ihan kohta taas loppumassa ainakin 3 kpl eli juttua saattaa tulla jostain jo huomenna. Tuntuu tosiaan, että joka päivä loppuu jotain...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit