perjantai 7. lokakuuta 2011

Nyt niitä alkaa loppua...

Nimittäin purkkeja! Tai noh, nyt ei isompia purkkeja loppunut, mutta kuitenkin 3 tuotetta :).

Ensimmäiseksi päätin heittää tämän TODELLA vanhan Oriflamen Eye Primerin pois. Tänään kun laitoin tätä niin voiteesta erottui vesi, joten siitä viimeistään tajuaa, että nyt pitää heivata tämä mäkeen :D.
Ja tämähän ei ollut mistään kotoisin, ei pitänyt luomivärejä juurikaan paikallaan, enkä tajua miksi olin näitä edes useamman jemmannut kaappiin... Käytin tätä lähinnä yläluomia kosteuttamaan, sillä hitusen kosteuttava tämä tuntui mielestäni olevan. Yksi tuubi tätä vielä on ja käytän samalla lailla senkin pois, pitää ensin katsoa erottuuko siitäkin jo vedet ja voiteet :D. Mutta ikävä tätä ei jää, kun olen sen todellisen rakkauteni jo löytänyt, UDPP:n <3 ).
Näitä luomien pohjustajia en ollut edes kosmetiikkalistalleni lisännyt ollenkaan, joten siinä ei tämä vähennys näy :p.

Toinen loppunut oli sitten (vihdoin ja viimein :D)  kauniin keltainen Lushin Retro Sunny Citrus saippua. Ihanan kirpsakan makea sitrustuoksu tässä oli, vaahtoutui kohtuudella, mutta pesi kädet aika nahkean puhtaiksi eli iholla ei meinannut käsi liukua kunnolla :). Tuntui siis ihan hitusen kuivattavalta. Tykkäsin tästä kuitenkin tuoksun takia, mutta en aio jemmata tätä enää kaappiin.
Lush poistaa suurimman osan nykyisistä Retro-tuotteistaan loppuvuodesta ja tämä on poistolistalla, eli jos joku haluaa kokeilla vielä tätä tai jos on jo tähän rakastunut, niin pian tilausta tekemään Britteihin :) !! Itsellänihän lähtee marraskuussa yli 2,5kg tilaus (siinä siis poistuvia normituotteita, poistuvia retro-tuotteita ja joulutuotteet sekä 1 halloween-tuote :) ).
Tämän tilalle käyttöön tuli pala Mr. Insinöörin siskolta Turkin tuliaisena saatua Lushin Angel's Delightia, joka on nytkin uusissa joulutuotteissa (aion yhden palan ostaa varastoon). Tätä entistä on 2 saman kokoista pientä palaa vielä jäljellä.

Kolmantena tuotteena loppui sitten tämä Avonin Naturals-sarjan Refreshing Pomegranate & Mango Body Spray. Tätä olen kuluttanut jo monta pulloa eli tykkään tuoksusta ihan mielettömästi! Tällä hetkellä tämän lisäksi ei ole muuta suosikkia Naturalsin Body-sarjassa, paitsi se uutuus Sugarplum&Vanilla, josta tulee tälle varteenotettava kilpailija :).
Tätä tosiaan ihan ympäri vartaloa ja selkää suihkin, roll-on dödöä käytän erikseen kainaloissa. Mitään sen erityisempää en vartalosuihkeelta odota, kuin että tuoksuu hyvälle ja tämä sen odotuksen täyttää. Nenään tämä ei kuitenkaan jää tuoksumaan, kun kaulalle laitan hajuvettä, niin se tuoksuu vahvemmin nenään. Tai sitten olen niin tottunut tähän :). Erinomainen vessatuoksu tämä kyllä olisi ainakin !! Tästä on mulla lisäksi vartaloemulsio ja suihkugeeli, en malta odottaa että kunnolla pääsen niitä käyttämään :).
Tämän tilalle käyttöön ja kokeiluun lähtee sitten Avonin Slip Into...-parfyymin vartalosuihke. Tämä saattaa loppua jopa vielä tässä kuussa, kun painepakkaukset mulla kuluu todella nopeaa.

Tällaista tällä erää :). Mietin, teenkö vielä aikani kuluksi jonkun postauksen, tuolla kun jälleen riehuu ihan hirveä syysmyrsky, niin nokkaa ei paljon ulos viitsi näyttää... Onneksi Mr. Insinööri lupasi Pumppiin viedä ja hakea illalla :). Mutta huomenna tulee ainakin taas juttua, tänä iltana loppuu 100% varmasti taas yksi purkki ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit