maanantai 10. lokakuuta 2011

Ja käsivoidettakin kuluu...

Niinpä tuo tyhjentyi taas yksi purkki, kun edellistä tekstiä kirjoittelin :p. Ihan oikeesti, ensi kuussa ei taida varmaan mitään loppua, kun uusia purkkeja pitää ottaa koko ajan nyt käyttöön :D.
Noh, tässäpä tämä:

Eli rajoitettuna eränä myynnissä ollut Oriflamen Tender Care Protecting Hand Cream loppui vihdoin ja viimein. Tämä on ollut kassissa aina mukana menossa, niin sen verran hitaammin kulunut.
Ja täytyy sanoa, että pettymys tämä oli. Odotukset oli ilmeisesti korkealla, kun ajattelin tämän olevan legendaarisen pinkki-purkin kanssa saman tyyppinen... Tämä oli toinen purkki, jonka tätä käytin ja nyt kun tämä on viime viikot ollut tehokäytössä, niin kunnon mielipide pääsi syntymään.
Tämä kyllä pehmitti kädet todella pehmeän tuntoiseksi, mutta tämä ei kosteuttanut yhtään minun todella kuivia ja kovia kynsinauhoja (joita valitettavasti revin aika ajoin). Jätti todellakin vain sellaisen pehmeän kalvon (joka ei ollut häritsevä itseni mielestä) käsiin, mutta kynsinauhat huutavat kosteutusta. Eli ilmeisesti se pehmeä kalvo, on se suojaava ominaisuus ja tuossahan sanotaan, että tuote suojaa ja pehmentää kädet. Tämän lupauksen käsivoide kyllä lunastaa hyvin, mutta jos nimenomaan kosteuttavaa käsivoidetta haluaa, tämä ei ollut oikea tuote siihen.
Eli jos tämä joskus tulee vielä uudelleen myyntiin, niin en aio hankkia lisää, koska minun tarpeilleni tämä ei ole oikea voide :).

Käyttöön lähtee sitten tämä Oriflamen Nature-sarjan Hand & Nail Cream with Nourishing Coconut & Ricemilk . Tätäkin olen yhden tuubin ennestään käyttänyt ja muistelisin, että tämä vastasi enemmän omia tarpeitani :). Nyt vain muistoja verestämään tämän kanssa :). Käsivoiteita ei olekaan varastossa enää kuin 1kpl 100ml ja 2kpl 30ml tuubia :o. Saa melkein kohta alkaa uusia käsivoiteita ostamaan ;D.

Mutta eipäs mulla tällä erää ole enempää juttua. Illalla tai viimeistään aamulla loppuu taas yksi tuote, joten sen kanssa palaan sitten huomenna asiaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit