torstai 13. lokakuuta 2011

Ja mitäs tässä postauksessa luvassa...

...No tietenkin jälleen loppuneen tuotteen tarkempi esittely :D. Pidemmittä puheitta:

Tämä Lushin Lemony Flutter Cuticle Butter pääsi siis eilen illalla loppumaan ja nythän mä käytin tätä jalkoihin, kun haju alkoi olla vähän epämiellyttävä ja tavaraa oli vielä paljon jäljellä..
Eli kyseessä on kynsinauhoille tarkoitettu, todella makean sitruksisen tuoksuinen, voimainen voide ja tämä todella pehmensi ja myöskin paransi usein kipeinä ja revenneinä olleet kysinauhani. Tavara oli aivan liian riittoisaa pelkästään kynsinauhoihin käytettäväksi ja tosiaan lähes vuoden ehti olla, ennen kuin alkoi tuoksahtamaan epäilyttävälle. Käytin sitten loput purkista jalkapohjille ja kantapäille ja siinä tämä kului nopeasti. Ja auttoi myöskin kantapäiden kuivuuteen suhteellisen hyvin.
Viimeiseen kertaan tätä ei riittänyt kovin paljon, joten tämä aamuna kantapäät oli kuivan tuntuiset. Tosin olisi kyllä jälleen jalkakylvynkin aika, sekin auttaa todella paljon jalkojeni kuivuuteen!
Mutta mielestäni oli loistava tuote, mutta tuoksu saattaa pidemmän päälle alkaa tökkimään, se kun oli todella voimakkaasti sitruunalle tuoksuva. Voisin kuitenkin kuvitella ostavani tätä joskus uudelleen, kun saan vanhat purkit pois käytettyä ensin :).

Ja nyt lähteekin tämä, myöskin mulla kynsinauhoille käytössä ollut, Avonin todella vanha Care-sarjan Dry Skin Soothing Balm, käyttöön jaloille :D. Tätäkään ei ole ollut enää pariin kolmeen vuoteen myynnissä, mutta tässä tuoksu ei ole muuttunut miksikään (ei tuoksu millekään). Pitää kuitenkin tämäkin jo saada pois käytettyä, joten jalkakäyttöön vaan, niin loppuu nopeasti :D.

Mulla ei oikeastaan ole mitään muuta ihmeempää kerrottavaa tänään. Neffilläkin kiima viimein loppunut, joten ensi viikolle voisi sen leikkausajan yrittää saada :).
Lihakset vaan meinaa olla edelleen kipeinä, pitäisi ehkä taas lauantaina paussi pitää liikunnasta :p. Mutta olihan kyllä eilen hauskaa taas käydä pitkästä aikaa Piloxingissa ja salitreeni tekemässä :). Sh'Bamissa kävin illan päätteeksi ja se on kyllä aina yhtä kivaa, varsinkin kun liikkeet osaa jo melko hyvin :D. Ja olihan Piloxingissakin joitain legendaarisia biisejä, vähän mahtava oli niitäkin fiilistellä :D. Tänään pääsee sitten taas Combatiin fiilistelemään :). Kyllä mä oon tainnut ne omat lajini liikkumisessa nyt löytää, tulee kyllä niin hyvä fiilis niissä :).
Mutta mutta, katsellaan mitä huomenna taas tapahtuu :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit