tiistai 11. lokakuuta 2011

Kahden satseissa loppuu...

Tosiaan eilen illalla ja tänä aamuna loppui jälleen kaksi tuotetta :D. En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa jo tälle tilanteelle :D. Ehkäpä tämä tahti alkaa kohta hidastumaan, tosin kuukautta on vielä reilusti jäljellä :D...

Eilen illalla loppui tosiaan tämä Oriflamen Optimals-sarjan Hydra Energy Booster Serum ja tämä oli toinen purkki tätä, jonka oon käyttäny. Tämän tuotteen sain aikanaan taas edelliseltä välittäjältä postikuluja kattamaan :).
Käytin tätä yleensä yötä vasten yövoiteen alla, tosin viime päivinä käytin myös päivävoiteen alla. En tiedä, johtuiko se sitten osittain myös päivä-/yövoiteesta, mutta ihoni tuntui olevan kosteutetumman tuntuinen. Pidin siis tästä todella paljon, mutta en ole valitettavasti nyt nähnyt tätä sarjaa myynnissä vähään aikaan :/. Pitäisi tutultani kysyä, onko tätä enää myynnissä...
Ainoa miinus tulee tälle siitä, että tuotetta ei saanut pumpun kautta loppua kohden pois. Ilmaa siis tuli pumppuun ja käytinkin vanupuikon avulla loppuun tämän. Yritin tuota letkuakin vääntää eri suuntaan, mutta se vain suoristui takaisin.
Voisin siis ostaa lisääkin, jos on enää myynnissä.

Ja nämä kaksi Avonin seerumia ovat siis nyt käytössä, päiväkäyttöön Planet Spa, joka on ollutkin käytössä jo ja iltakäyttöön Solutions.
Ja pitihän Neffinkin päästä mukaan pyörimään pöydälle ja kerjäämään huomiota, niin että kaatoi pullot koko ajan :p.

Sitten tänä aamuna loppui tämä Oriflamen HairX-sarjan Pure Balance Dry Shampoo. Ei kovin pahaa sanottavaa tästä: ei erottunut minun suht vaaleista hiuksistani, mutta välillä tuntui, ettei tehnyt oikein mitään ja jouduinkin tätä seuraavaa käyttämään apuna:

Nimittäin Lushin Vanilla Puff Powderia, jota olen vain kerran käyttänyt vartalopuuterina, mutta sitäkin useammin tämä on toiminut kuivashampoona hiuksille ja irtopuuterina kasvoille :D. Tämän kanssa jopa minun pitää olla varovainen hiuksiin laittaessa, ettei jää vaaleita rantuja :).
Mutta nyt aion todella etsiä jotain halvempaa ja ehkä jopa toimivampaa kuin tuo Oriflamen kuivashampoo ja mullahan onkin jo ostettuna tämä:

Klippoteketin kuivashampoo (ja niin, tuo meidän huutaja myös...) :).
Jospa tästä olisi korvaaja tuolle Oriflamelle, tosin mielestäni tuo Lushin puuterikin on toiminut loistavasti, joten sitä alan varmaan käyttämään aktiivisesti, jos ei klippoteketistä ole yhtä paljon hyötyä :).

Tällaista tänä päivänä, katsotaan missä vaiheessa kirjoittelen huomenna, jos nyt tulee jotain kirjoitettavaa :). Selviää se Graduate School-hakujuttukin, niin jos sitä pitää alkaa tekemään, niin siihen meneekin hyvässä lykyssä koko päivä ja illalla onkin taas Piloxing-sali-Sh'Bam-treeni tiedossa :).
Miumoi <3

5 kommenttia:

 1. Tuo Oriflamen kuivis on kyllä ihan jees, mutta ei tosiaan mikään supererikoinen.

  Pitäis varmaan selailla Oriflamen kuvastoa ja tilailla taas jotain...ainakin jos on sitä mun lempparikulmakarvaväriä! Saatko jotain etua, jos tilaan suoraan sulta? :)

  Muutin muuten blogiosotettani, http://www.kisuamma.blogspot.com toimii nykyään.

  VastaaPoista
 2. Eiku äh, sä oletkin Avon? Onko Oriflame samassa vai ihan eri?

  VastaaPoista
 3. Avonin konsultti olen ja Oriflamet tilaan tuttuni kautta :). Eli Oriflamesta en saa mitään :).

  Tarkoitatko tuolla kulmakarvavärillä sitä settiä jossa on 2 eri väriä ja sitten se vaha?
  Itselläni on myös kyseinen setti ja on kyllä tosi kiva :). Vähän harjoittelua vielä itseltäni vaatii ja pari Avonin kynääkin on käytössä vielä, niin ei ole sitä tullut kovin usein käytettyä :).

  Kiitokset uudesta osoitteesta, ihmettelinkin kun yritin klikata ja blogger ilmoitti ettei blogia löydy :D. Nyt on lukemistoon uusi osoite lisätty :).

  VastaaPoista
 4. Joo vähän hankala blogin nimi saada jotenkin kivasti osoitemuotoon, mutta tällä mennään nyt! Jospa sen tuonne Blogloviniin saisivat joskus kanssa päivitettyä, jännityksellä odotan :D

  Juurikin sitä settiä tarkoitan! Oon kyniäkin yrittänyt käytellä, mutta en saa niin hyvää ja pysyvää jälkeä aikaseks kuin tuolla setillä. Mulla on siis niin tummat kulmat oikeastikin, että se tumma väri siinä on just passeli.

  Avonillakin on kyllä paljon kivaa, erityisesti diggaan suihkugeeleistä!

  VastaaPoista
 5. Mun taas pitää sitä tummaa käyttää tosi varovasti tai muuten menee ihan överiksi :D. Mutta olen kyllä tykännyt, kun muutaman kerran kokeillut!

  Avonillakin on paljon niitä helmi-tuotteita, mutta on myös niitä vähemmän hyviäkin löytynyt. Onneksi on se 3kk palautusoikeus, niin uskaltaa hyvillä mielin kokeillakin tuotteita :).
  Suihkugeelit Senses-sarjassa on kyllä tosi suosittuja ja niitä menee paljon, ovat hyviä ja ennen kaikkea halpoja :D.

  VastaaPoista

Suositut tekstit