torstai 6. lokakuuta 2011

Vielä eilisen saldoa :D

Vielä tuli pari juttua eilen, jotka oli pakko kuvata ja tänne laittaa.
Oli tosiaan alkuillasta ensin Avonin kokous, joihin nykyisin tykkään mennä, kun saa nuuhkia ja katsella uutuus-tuotteita :). Niin oli nytkin ja muutamat uudet himotuksen kohteet tulivat: pari hajuvettä ja nykyisessä jaksossa uutuutena oleva Naturalsin Sokeriluumu-Vanilja sarja, oli ihana tuoksu ja vanilja tuntui selvästi tulevan läpi, aivan huippua!
Vastaavasti myös joitakin lähti pois himotus-listalta; Naturalsin uusi Hunaja-maito-kasvosarjan tuoksu ainakin kasvovoiteessa oli pettymys, ei ollut ollenkaan niin makea kuin kuvaston tuoksutäplä antoi ymmärtää... Ehkä jossain vaiheessa kuitenkin kokeilen joko puhdistusta tai naamiota, niissä kun ehkä oli hitusen erilainen tuoksu, jos oikein sain selvää. Mutta "pakko saada"-listalta lähtivät pois :p.

Noh, kokouksen jälkeen lähdettiin käymään Zeppelinissä, kun Mr. Insinöörin piti luoteja käydä hakemassa uuteen kivääriinsä (uusi innostuksen kohteensa, mutta ei hätää, ihan selväjärkiseksi tuo todettiin, kun lupahakemusta varten piti se noin 400 kysymyksen psykologinen kysely tehdä :D). Hyvä oli tietää tuokin virallisesti tämän vajaan 7 vuoden yhdessäolon jälkeen :D.
Mutta niin, tällainen rasia käytiin ostamassa, tai siis Mr. Insinööri osti ;) :

OMNOMNOM, Arnold'sin donitsit <3. Minun oli nuo oikea ylä- ja aladonitsit (maitosuklaa ja maitosuklaa-creme) sekä keskialadonitsi (valkosuklaa) :p. Creme hävisi eilen illalla jo vatsaani, on ne vaan niin ihania <3.

Sitten suuntasimme Zeppelinistä Mr. Insinöörin siskon MN:n luo, kun hän oli tällaisen mulle napannut Hullareilta:

Vilan toppatakki 36,90e!! Oli ollut kuulemma viimeinen M-koko ja jemmattuna 400e toppatakki-rekkiin :D.
Jos joku oli sen tarkoituksella jemmannu, niin sorkke, ei olisi kannattanut :D. Jotkut osaavat tutkia kalliimmatkin rekit ;D.
Tuon aion todellakin pitää ja olen kyllä MN:lle kiitollinen, kun oli tuon huomannut ja soitti mulle! Tänäänhän olisi vielä pari halpaa takkia tullut myyntiin (29,90e ja 39,90e), mutta muistaakseni ne oli lyhyempää mallia enkä olisi ehtinyt tänään niitä katsomaan. Tuo sentään on niin pitkä ja kapea, että reidetkin vähän tuulelta suojassa (ei koskaan ole -30C pakkasessa naurattanut, kun reidet aina jäässä varsinkin kun farkkuja tykkään pitää). Huppu ja karva-tsydeemi lähtevät halutessa myös irti :).

Nyt on "pakolliset hullutukset" ostettu, mutta voisihan tuolla vielä viikonloppuna käväistä lisää herkkuja ostamassa :D. Täytyy katsoa :).
Tässä vielä loppuun taas kateista kuvaa:


Vähän pitää Neffin aina lääppiä ja kiusata Siiriä silloin, kun se on mahdollista. Anteeksi taas huonolaatuisempi kuva, oli jo hämärää ja tuo energiapakkaus ei pahemmin paikallaan iltaisin pysy :D.

Jeeps, mutta ei kait mulla muuta tällä erää. Katsotaan alkaisiko nuita tuotteita piakkoin enemmälti loppumaan, niin saisi niistäkin jutun juurta aikaiseksi :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit