maanantai 10. lokakuuta 2011

Kipuilua ja taas loppunut purkki

Plaah... Jouduin tän päivän iltajumpan perumaan :(. Oikea olkavarsi (?kyynärpään ja olkapään välinen) jälleen kenkkuilee ja ei ole todellakaan eka kerta, hyvin usein aamulla herätessä käsi ollut kipeä tuosta kohti... Pitäisi taas alkaa hierontaan varaamaan aikaa, kun Hieroja-akatemiassa alkanut jälleen opiskelija-hieronnat... Noh, nyt täytyy yrittää itse hieroa ja syödä lihasrelaksantteja...

No mutta, jälleen yksi purnukka on finito:
Nimittäin tämä kolmatta kesää käytössä ollut Oriflamen Essentials Tropical Fruits Cream kasvovoide. Myynnissä tämä on näyttänyt olevan joka kesä ja sarjaan kuuluu kuoriva kasvopesu ja naamio (jotka myös omistan).
Kesällä tätä tosiaan käyttänyt aurinkosuojan kanssa, paitsi nyt käytin tämän viimein loppuun ja oikein kiva voide oli. Tuoksu oli kivan hedelmäinen, imeytyi hyvin eli pystyi meikin laittamaan tämän päälle. Kokeilin tätä myös viime yönä ja piti ihon myös kosteutettuna ja pehmeänä. Vähän oli jäänyt rasvaa ihon pinnalle, kun peiliin katsoin aamulla.
Käytän voiteiden alla tosin niitä esittelemiäni seerumeja, joten niilläkin voi oma osansa olla kosteutuksessa :). Riittoisaa oli myös, purkissa 75ml. Kaiken kaikkiaan voisin ostaa tätä lisääkin, omalle sekaiholleni (talvella hieman kuivuva) sopi kyllä hyvin :).

Nämä ovat olleet myös koko ajan käytössä vuorotellen, ja oikean puolimmaisia käytän nyt tiiviimmin. Tuota isoa Essentialsia käytän sitten, kun iho tuntuu kuivuvan, on nimittäin todella rasvaista voidetta. Olen aatellut, että kroppaanikin sitä voisin käyttää, muuten en saa tuota 150ml pönikkää pelkästään naamassa ikinä käytettyä :D.

Sain myös päätettyä aamupesuun pesuaineen ja se on tämä Avonin Planet Spa White Tea Cleanser, jota on vielä tuon Spa-tekstin p-kirjaimeen asti jäljellä. Saattaa ehkä ensi kuussa loppua :).

Ja sitten vielä loppuun jälleen kuvaa meidän huutajasta:
Kolmas päivä menossa, jospa ei enää paria päivää kauemmin kestäisi... :p

Kirjoittelen tässä kohta vielä toisen postauksen, sain näköjään toisenkin tuubin juuri loppumaan, kun yritin tuossa puristella sitä :D. Pitää valokuvata se ja miettiä, minkä otan tilalle käyttöön :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit