lauantai 15. lokakuuta 2011

Kaksin kappalein :)

No niin, nythän on ollut peräti parin päivän tauko loppuneissa :D. Olihan se jo taas aikakin jotain loppua ja loppuikin kaksi purkkia :p.

Tänä aamuna suihkussa käydessäni loppui tämä viimeinen Oriflamen Nature-sarjan Coconut & Ricemilk Nourishing Hair Mask ja tätähän ei ole enää uudistuksen takia myynnissä. Nyt kaikki jäljellä olevat hiusnaamiot ovatkin Avonilta.
Ja niin paljon kuin tästä halusinkin pitää, niin tämäkään ei niitä inhoamiani takkuja vienyt mennessään :(. Levittäessä tuntui silottavan hiuksia, mutta poispestessä lähti myös se "sileys" ja jäljelle jäi pehmeys, mikä oli ihan kiva, ja niin... ne takut :/.
En kuitenkaan aio luovuttaa, vaan kunhan saan nuo loput naamiot käytettyä, niin kokeilen Oriflamelta vielä joskus nuita uudistuneita naamioita, testailija kun olen :D.

Toinen loppunut oli sitten tämä myöskin Oriflamen Perfect Body-sarjan Tone Tummy Firming Gel, joka oli siis vatsan alueelle tarkoitettu geeli, jonka olisi pitänyt "kiinteyttää" vatsan ihoa. En alun perinkään tähän uskonut, mutta oli aikaa sitten sen verran halpa normaali hintaan nähden (7,90e), että päätin kokeilla.
Ja ei, tällä ei tehnyt mitään valitettavasti, vaan joudun edelleenkin rääkkäämään vatsa-raukkaani Corella, Pilateksella, Piloxingilla ja kaikkien jumppien lihaskunto-osuuksilla sekä kuntosali-treenillä, jotta toivottavasti joku kaunis päivä saisin nauttia litteästä vatsasta :D.
Sileän ja pehmeän tunteen toki iholle toi, mutta siihen se sitten jäikin. Toki tämä vain lupasi vatsan NÄYTTÄVÄN sileältä ja tiukemmalta, mutta en kyllä sitä tiukkuutta huomannut siitä huolimatta :p. Eli mun puolesta saa jäädä nämä selluliitti- ym. kiinteyttävät voiteet rauhaan, ellei sitten tule samanlaiseen houkuttelevaan tarjoukseen, jolloin edullisesti voin testata :).
Tämäkin sarja on Oriflamella uudistunut, eli tämäkin on täysin erilaisessa asussa nykyisin, normaali hinta näyttää olevan 23e, mutta välillä on tarjouksessa (kuten meneillään olevassa jaksossa hintaan 15,90e).

Mitä mieltä te olette näistä kiinteyttävistä ym. vastaavista voiteista? Oletteko kokeillut jotain, joka oikeasti tuntuisi toimivan :)??
Ja tähän loppuun ajattelin laittaa vaihteeksi katti-kuvaa, mutta tällä kertaa Siiristä :D. Kerrankin sain kivan kuvan meijän vanhuksesta napattua!

Niin suloisesti tassun takana nukkui tuossa jokunen hetki sitten <3.

Eipäs mulla tällä erääkään muuta kerrottavaa ole, tämä päivä menee levätessä ja yksin ollessa kissojen kanssa. Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään ja tulee huomenna takasin, pöh.

Huomenna sitten Spinnaamaan ja Venyttelemään, sitten suunnittelin että voisi huomenna illalla yrittää täysikuuta saada kuvattua, kun eilenkin niin kauniin näköinen oli, kun kaupunnilta takaisin pyöräiltiin :). Meni eilisen Pumpin hyödyt siihen, kun käytiin jumpan jälkeen syömässä Pizzat kaupunnilla :D. Nooh, rankka treeni vaatii raskasta syötävää :p. Ja näköjään tuo mun oikea käsi vain ärtyy ärtymistään näistä treeneistä, kipuilee kipuilemistaan vaan :/. Ihme kyllä kaikki nostot ym. onnistui ongelmitta pumpissa, nyt vaan kärsitään senkin edestä, Huoh...
Jospa tämä tästä, jos ei muuten niin sitten soittaa se hieronta-aika ensi viikolla... Tosin aattelin myös yrittää keskiviikoksi saada Neffille sen leikkausajan, jospa sitä pääsisi läpi puhelimessa ja toivottavasti ei uutta kiimaa ehdi tulla :p.
Mutta joo, kirjoitellaan taas huomenissa, jos jotain kerrottavaa olisi taas :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. ite oon aina suhtautunut tosi skeptisesti kiinteyttäviin voiteisiin:D ei oo kyllä koskaan tullut mieleen itelleen ostaa, mutta kun kaverit niistä höpötellyt niin en oikeen koskaan oo vakuuttunut..mutta ehkä niissä joku teho piilee, ainakin psykologinen :p

    VastaaPoista
  2. Psykologinenpa hyvinkin :D.
    Tai noh, mistäs sitä koskaan tietää, jos jotkut tuotteet jotain oikeasti tekeekin, ei niitä varmaan muuten niin paljon myynnissä olisi :D.
    Mutta hinta on itselläni ollut se ratkaiseva tekijä, jonka takia en ole pahemmin nuita kokeillut. Jos halvalla saa, niin silloin toki voin testata. Jos ei muuten tehoa, niin kosteuttaa ainakin ihoa :D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit