sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Voittaakohan elämä pikku hiljaa...

...Ehkä ehkä, vaikka kipeä tuo käsi edelleen on... No tulipas tällaista syötyä "aamupalaksi" klo 13.30 aikaan:

Jugurttia on vielä juomatta :). Nuo Lidlin juotavat jugurtit on kyllä niin hyviä :p.
Mutta en taida saada mitään järkevää tähänkään postaukseen kirjoitettua, ihan tööt-olo johtuen varmaan siitä että kissojen kanssa torkuttiin puoli yhteen (itse välillä säpsähtäen hereille). Tosin en tiedä, onko tuolla lihasrelaksantilla jotain tekemistä sen kanssa, että olen koko viikon ollut niin väsynyt aamuisin (kun yöksi aina ottanut)... Jospa ensi viikko olisi parempi, ainakin maanantaiksi ja tiistaiksi ohjelmaa tiedossa ja jos Neffille sen leikkausajan loppuviikoksi saisi. Olisi sekin stressin aihe vähemmän...


Tulipa muuten tuossa sängyllä makoillessa mieleen kysyä, että haluaisitteko mitä juttuja täällä blogissani nähdä?? Muutama lukija kun tällä vaikuttaisi kuitenkin olevan :).
Muutamat kuvat mulla on ollut jo jonkin aikaa valmiina, joista pari postausta saisi aikaan (kynsihoitoni ja huulirasvani), mutta onko jotain tuotteita, mistä haluaisitte tarkempaa esittelyä? Nuita purkkeja kyllä vielä piisaa aika moneen postaukseen :D.
Mutta huomenna tulee taas Avonin paketti, joten siitä tulee postausta ja myöskin odotan huomenna tai tiistaina saapuvaksi erästä toistakin juttua ;). Eli toivon mukaan järkevämpiäkin kirjoituksia on tulossa ensi viikolla :p.
Nyt taidan alkaa pelailemaan King.comissa pelejä! Pitkästä aikaa olen taas sielläkin innostunut pelaamaan, kun FB:stä poistin lähes kaikki pelisovellukset joita pelasin :D.
Jospa illalla pääsisi vaikka kävelyllä käymään, kunhan Mr. Insinööri jälleen kotiutuu.
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Oih, musta ois ihanaa kun tekisit postauksen vaihtelun vuoksi jostain AIVAN MUUSTA kuin kosmetiikasta! Hmm, vaikkaaaaaaaa sun laukkusi sisällöstä tai ehkä jonkunlainen sisustusaiheinen postaus johon kuvaat teidän kämppää ja kerrot vaikka mistä huoneesta / huoneen ostasta pidät eniten, mitä säilytät missäkin yms yms?? :)) Tai sitten joku postaus jossa on PELKÄSTÄÄN kuvia (itse otettuja), ihan randomisti? :D

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja tuli myös mieleen hei VIDEOpostaus! Ei sun tarvitse naamaa siinä näyttää (ellet ehdottomasti halua :D) mutta ois hauska kuulla vaikka kosmetiikasta joskus ihan videonkin muodossa! ;)

    VastaaPoista
  3. Heeee!! VI-DE-O-POS-TAUS!! Kannatetaaan!! :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit