perjantai 21. lokakuuta 2011

Neffi-paran nöyryytystä...

Pakkohan se oli tuon painesiteen ja haavan suojaksi jotain keksiä ja leikkasin sitten vanhoista pitkiksistä lahkeen tuubiksi, äsken pääsi vain jollain ihmeen keinolla pois siitä... Ja tietysti Mr. Insinööri ei vahtinut haukkana sitä :p.


Kunnon sähinää piti toisella yrityksellä, täytyy toivoa, että nyt vähän aikaa menisi tuo tuubi... En tiedä onko sukkahousut sitten liian heikot tuon kynsille, jos toisen tekisi siitä... Tai jos tuon päälle laittaisi vielä sukkahousuista tehdyn, auttaisikohan?!
Täytyy jatkaa pohdintaa...
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Raakkeli kun leikattiin oli vaan sukkahoususta leikattu pätkä tikkien suojana. Eihän se kunnolla pysynyt, että koko ajan sitä sai olla laittamassa paikalleen.

  VastaaPoista
 2. Joo, ei tuosta tuubista mitään hyötyä ollut. Päällä pysyi yön, mutta oli saanut painetupon revittyä pois...
  Ei onneksi mitään ihmeempää näy, hyvän näköinen haava on, joten ei varmaan pahemmin ole tikkejä repinyt. Saa nähdä miten on yön jälkeen tilanne...
  Eipä tuota muutenkaan ehdi koko aikaa vahtaamaan, pää mulla ainakin on hajoamispisteessä, niin päätin etten rupea stressaamaan tuota, kyllä kissat aika hyvin osaa itsensä hoitaa kuntoon, luulisi ainakin...

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne osaa :) Käyt vaan välillä laittamassa sitä tuubia paremmin päälle ja täts it.

  VastaaPoista
 4. Otettiin se tuubi kokonaan pois, kun oli saanut jo etutassut taas siitä rei'istä läpi :D. Katsottiin järkevämmäksi ottaa kokonaan pois, kun se olisi kuitenkin saanut vapautettua itsensä viimeistään yöllä pois :). Pari kertaa päivässä tarkistetaan haava (aamulla ja illalla), mutta muuten saa mun puolesta olla, vielä ainakin ongelmitta sujunut :)

  VastaaPoista

Suositut tekstit