maanantai 3. lokakuuta 2011

Voiteeni silmienympäryksille

Tosiaan nyt jo minulta loppui ensimmäinen tuote tälle kuulle ja se oli tämä:

Oriflamen Aloe Vera Soothing Eye Gel, jota en itse ole ostanut vaan sain aikanaan tuttavalta, jolta Oriflamea ennen tilasin, postikulujen korvaajaksi. Tätä sarjaa ei ole enää myynnissä, vaan se on korvautunut Pure Nature Organic-sarjan Aloe Vera & Arnicalla (ainakin kasvopesu, -voide ja -vesi ovat tässä sarjassa).
Tämä oli tosiaan läpinäkyvää geeliä, joka toimi myös hyvänä virkistäjänä, jos piti kylmässä. Kosteutti mielestäni ihan hyvin ja meikkikin (peitevoiteet) levittyi ongelmitta tämän päälle. Ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa ja voisin kyllä testata tuon uudistuneenkin joskus :).

Sitten mulla onkin nämä 2 käytössä, vaikka aika samankaltainen koostumus näissä on, kun testasin tänään tuota Naturalsia...
Nuo ovat siis Avonin Planet Spa Japanese Sake & Rice Refreshing Eye Smoother, jota olen käyttänyt aamuisin ja yökäyttöön tulee tuo Avonin Protecting Pomegranate Eye Gel.
Tosin yökäyttöön sopisi mun mielestä paremmin kosteuttava voide, nuo ovat ehkä paremminkin päiväkäyttöön kumpikin, kun ovat melko kevyitä. Tuon PS:n kun pitäisi myös virkistää ja silottaa juonteita, jota kaipaankin päiväkäyttöön silmien ympäryksille.
Noh, pois nuo tulee käytettyä ja tässä vaiheessa ei ainakaan ole pahaa sanottavaa kummastakaan. Katsotaan, käytänkö vuorotellen kumpaakin vai ensin koko toisen tuubin...

Tulipas nyt huonoa tekstiä, pahoittelen. Vähän meinaa väsyttää ja ajatus harhailee ja aurinko meinaa paistaa suoraan näytölle, ettei mitään näe :). Jospa se tästä lähtee kohta päivä käyntiin :D.
Voi olla, ettei tänään tule enempää juttua, katsellaan taas huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit