torstai 20. lokakuuta 2011

Kissa-tyttö sairastaa, häntä hoitakaamme

Pikainen postaus, tänään ollut taas tekemistä, enkä ole ehtinyt kirjoitella. Yhteen postaukseen on kuvat kyllä valmiina, mutta se tulee sitten huomenna :).
Tänään Neffi tosiaan leikattiin ja raukka-pieni vieläkin väsynyt ja pökkyrässä :/. Aamulla vietiin Eläinasema Lemmikkiin ja siellä sai iltapäivään rauhassa toipua, kun haettiin puoli 5 aikaan pois. Itse kävin päivällä vanhan koulukaverin kanssa pitkästä aikaa kahvittelemassa ja sitten kun oltiin Neffi haettu, suuntasin salille Combat-tunnille. Mr. Insinööri vahti Neffiä sen aikaa ja nyt on mun vuoro, kun hän on ruokaa hakemassa meille grilliltä :).
Jospa Neffi olisi huomenna enempi oma itsensä, niin voi vähän rentoutua. Jumpat pitää perua viikonlopulta tai ainakin huomiselta, että saan seurata mitä Neffi tekee tuon leikkaushaavan kanssa (jättääkö rauhaan vai yrittääkö nuolla ym.).
Mutta jospa huomenna ehdin paremmin kirjoitella :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Pikaisia paranemisia sinne! Kissat ovat vähän jääräpäisiä kun eivät osaa olla nuolematta niitä haavoja ;) meidän yks kissa repi tikit auki vaikka sillä oli se tötterö päässä.. :/ eli aika haukkana saa vahtia, vaikka kyllä ne yleensä paranee nopeesti :)

    VastaaPoista
  2. Joo, nuo katit tuntuu olevan kyllä melko kekseliäitä tapauksia... Täytyy toivoa, että hyvin menee tämä loppukuu tuon kanssa, 31.pv olisi tikkien poisto :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit