tiistai 11. lokakuuta 2011

Vähän eilistä ja tätä päivää

Enpäs ehtinyt päivällä kirjoittaa, kun oli tapaaminen sen työelämävalmennuksen suhteen :).
Marraskuussa olisi tarkoitus aloittaa, kunhan selviää tarkemmin projektin lupa ym. asiat. Tällaista luettavaa sain mukaan:

Jippii, pääsee taas artikkelien kimppuun ja muistelemaan gradu-aikaisia juttuja, kun samoja menetelmiä tulen käyttämään :D. Ja samalla myös uuden opettelua. Vaikutti kyllä projekti todella mielenkiintoiselle, että olisi huippua jos jossain vaiheessa saisi rahoitusta, että pääsisi vaikka sitä väikkäriä tekemään.. Yhteen Graduate School-paikkaan olisi tarkoitus hakemus laittaa, vaikka deadline on jo perjantaina. Huomenna saan tarkempaa infoa vielä siitä, että kannattaako hakea, vai mitä tehdään :).

Niin ja vähän ruokakuvia eiliseltä, tehtiin nimittäin tällaista ruokaa:

Kanasalaattia, johon tuli 450g Hunajamarinoituja fileesuikaleita, puolet ruukkusalaatista, 1 punainen paprika, 4 tomaattia ja puolikas kurkku :).

Itse laitoin lautaselle vielä Lidlin raejuustoa sekaan ja söin salaatin juustosämpylän kera :). Oli hyvää ja riitti myös täksi päiväksi!

Mutta nyt lähden Pilatekseen. Katson, jos ehdin illalla vielä kirjoittaa parista loppuneesta tuotteesta. Pitäisi sitä Graduate School-hakemustakin alkaa väkertää ja mm. CV kääntää englanniksi... Kerrankin kunnon tekemistä :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit