lauantai 8. lokakuuta 2011

Suihketta ja jugurttia loppunut :)

Niin niitä purkkeja alkaa todella loppua nyt, eilen loppui yksi ja tänään yksi :). Eiköhän sitä miinuksille päästä tässäkin kuussa ;).

Eilen illalla käytin viimeiset "pisarat" tätä Avonin Naturals-sarjan Renewing Rasberry Moisturising Body Yogurtia. Tässä siis jugurttijauhetta mukana :p. Myynnissä tätä ei ole ollut enää... Hmmm... 1-2 vuoteen, mutta tilalle on tullut vartalopirtelöitä ;).
Tuoksui mukavan kevyesti vadelmalle, eikä ollut ollenkaan niin ällö, kuin mitä haukuin sen yhden vadelma-suihkugeelin tuoksun aiemmin. Tätä olenkin käyttänyt muistaakseni 3 tai 4 purkkia. Kosteutti kohtuudella ja imeytyi loistavasti, mutta kovin kuivan ihon voide tämä ei ole.
Tykkäsin kuitenkin tästä, mutta muuta tästä ei tarvinne sanoa, kun myynnissäkään ei ole enää :).

Nämä tuotteet lähtevät sitten tehokäyttöön tämän jälkeen eli Lushin tuotteita olisi tarkoitus edelleen vähentää marraskuun tieltä ;D. Suihkugeelit ja -jelly on ollut enempi ja vähempi koko ajan käytössä, mutta ovat kyllä pirun riittoisia tuotteita :D. Vartalo"rasvaksi" otan käyttöön tuon Strawberry Feels Forever hierontapalan :).

Tänä aamuna loppui sitten tuo vasemmalla oleva Avonin Tahitian Holiday Sun Ready Hair Mist -suihke, jota olen 3 kesää muistaakseni käyttänyt ja päätin käyttää nyt viimein loppuun :). Ja tuostahan voi jo päätellä, ettei tätäkään ole ollut myynnissä enää piiitkään aikaan :D.
En tiedä tekikö tämä oikeastaan mitään, mutta kiva tuoksu tässä oli. Siksi tykkäsinkin tätä käyttää ja ehkä tämä vähän kosteuttikin hiuksia. Tämän päälle laitoin vielä pikkuisen jotain hoitavaa/silottavaa voidetta.
Nyt sopivasti kohti talvea mentäessä lähtee jälleen käyttöön Avonin Advanced Techniques-sarjan Moisturising Anti-static Spray, jota olen jo monta pulloa monena talvena käyttänyt. Tämä tulee yleensä joka talvi myyntiin, pullo saattaa hieman ehkä muuttua :). Tästä tykkään, sen voin jo nyt sanoa :).

Sellaista oli tämän päivän saldo, huomenna saattaa ehkä jälleen loppua jopa 3 tuotetta, joten juttua tulossa taas lisää :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit