tiistai 18. lokakuuta 2011

Tosi kiva päivä vol 2. :)

Jälleen huippukiva päivä takana! Tavattiin rakkaan ystäväni Riinan kanssa kaupungilla, kun hänelle piti löytää villakangastakki :). Sellainenhan löytyi ja samoin itsellenikin tarttui mukaan muutama pikkuostos... Ja kyllä, retkahdin vaihteeksi tällä kosmetiikkakilojen vähennyskuurilla... Tässä tulee kuvat ostoksista ja otin myös kännykällä kuvia kaupoissa, mutta ne mun pitää vielä koneelle siirtää ja muokata, joten toinen postaus tulee vielä illemmalla :).

Tässä se minun retkahdukseni... Nämä ostokset pistän täysin Virven hehkutuksen syyksi!! Enhän minä heikko ihminen voinut vastustaa kiusausta olla ostamatta näitä suloisuuksia (okei, eihän mun olisi ollut PAKKO mennä sinne Seppälän kosmetiikka-puolelle)... Mutta sen verran löytyi itsehillinnän rippeitä, etten ostanyt myöskin sitä kookosta ja vadelmaa!!! Pisteet siis minulle :D.

Ja tässä toiset heikkouteni. Käytiin teellä Kofeiinikomppaniassa ja tällä viikolla siellä oli teet tarjouksessa niin, että sai 80g pussin 50g hinnalla :). Teetäkin mulla kyllä kaapissa löytyy..... :D
Ja niin, pitihän mun nyt töiden löytymisen kunniaksi palkita itseni Nelituulian ihanilla suklaakonvehteilla <3.

 En jaksa nyt tuntea huonoa omaa tuntoa näistä tämän kuun tuhlailuista. On niin hyvä fiilis vihdoinkin, että ihan sama. Rahat riittää kuitenkin Neffin leikkaukseen ja kissoille on kaapit täynnä ruokaa, joten kait mie voin ne vähät jääneet rahat itseeni tuhlata?!?!
Ensi kuussa teen vielä sen Lushin tilauksen, niin sitten voi taas kosmetiikan osalta palata ruotuun vähäksi aikaa :).

Niin ja postiluukusta oli jälleen kivaa postia tippunut, kuvastoja ja sitten se minun ensimmäinen voittamani blogi-palkinto :D. Hihii!! Varmaan huomenna saattaa tulla myöskin se toinen, joten teen tarkemman yhteispostauksen niistä sitten :).

Mutta kirjoittelen illalla sitten vielä sen toisen postauksen, kun tulen Pilates-tunnilta. Siinä on lähinnä Tahtoooo-juttuja ;D.
Miumoi <3

5 kommenttia:

  1. Hah mäkin kävin näitä heti ostamassa tuon Virven postauksen jälkeen! ;D Ostin tuon mansikan ja kookoksen.. :) Ajattelin kyllä hakea näitä vielä muutaman (joululahjaksi, ei mulle.... :)) mutta katsoo sitten mitkä maltan antaa lahjaksi ja jätänkö itselleni jonkun ;)

    VastaaPoista
  2. Hihih, hyvä tietää etten ollut ainoa heikkotahtoinen ;D.

    VastaaPoista
  3. Tottakai sitä itseäkin saa hemmotella :) Meidänkin muuten pitäisi nähdä pitkästä aikaa!!!

    t. Dweia

    VastaaPoista
  4. kerropa sitten mitä oot noista rasvoista mieltä..:) ja kiitos jälleen tuhannesti kun olit makutuomarina,hieman päässeet nuo omat shoppailutaidot ruosteeseen (oon kyllä niin onnellinen uudesta takistani,nyt vaan kylmempiä ilmoja odottamaan että voi sitä käyttää).;)ja odotan kyllä sitä tahtoo-osiota,sen verran monesta jutusta kuvia otit.ehkäpä sitten joulukuussa tehdään uusi shoppailureissu,vais mitä?:) t.R

    VastaaPoista
  5. Dweia: No niin pitäisi kyllä nähdä!! Itsellänihän ei ole mitään sen kummempia aikatauluja vielä pariin viikkoon, vaan sitten 1.pv kun aloitan "työt", niin olen 8-15.30 kiinni lääkiksellä. Sitten taitaakin vain viikonloppuisin olla vapaata :/. Että ihan miten sie oot töistä vapaa.
    Millos sulla muuten ne tuparit??
    Mutta joulukuussa voitais ainakin koittaa jälleen sitä Amarillo+45 special iltaa ?!? Kun saan silloin sitten rahaa :)

    R:Kiitos rakas vaan itsellesi, mielelläni mie lähden aina seuraksi, kun aikaa ja vapaata vielä on ^_^.
    Ja kyllä mä uskon että sitä takkia voit jo piakkoin käyttää, ite oon villakangastakkia käyttänyt jo monena päivänä :D !!
    Rasvoista kerron ihan varmasti, kunhan maltan joku kerta testata :D. Ja saat sinä myös kokeilla nuita, kun tuut seuraavan kerran käymään, käsiinkin kun nuita voi käyttää :).
    Joulukuussa sitten ehdottomasti uudelleen, ehkä mullekin viimein jotain vaatetta saadaan sitten kaappiin, eikä pelkkää kosmetiikkaa ;D.

    VastaaPoista

Suositut tekstit