sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Aurinkoista Sunnuntaita !!

Vaihteeksi parempi mielikin, kun aurinko paistaa ulkona :). Ei tosin aamulla ollut kovin lämmin ilma mennä Satsille, mutta takaisin tullessa huppari takin alla oli aivan liikaa! Enkä edes ajanut kovaa, ihan tarkoituksella kun halusin nauttia tuosta nätistä syysilmasta :). Ja mieli tekisi lähtä uudelleen ulos, vaan taitaa liikkuminen tälle viikkoa piisata.
Ajattelinkin laittaa kuvaa tuolta Heiaheia:sta mun liikkumisista, kun ei oikein muitakaan kuvia ole tälle päivää (silmämeikissä vain Oriflamen vaaleansininen rajaus ja hajuvetenä on se Avrilin Black Star ja ne olen jo esitellyt).

Tuossa on vähän edellisenkin viikon saldoa :). Tänään tuli siis Spinningissä käytyä sekä sen jälkeen tunnin venyttelyssä. Ihanaa teki kummatkin ja oli ihanan letkeää ajaa takas kämpille venyttelyn jälkeen :D.
Mutta enkö olekin oikeutettu tämän perusteella tähän ruoka-annokseen:

:D Eilen jo syötiin samaa, mutta yksi annos jäi vielä ja kun Mr. Insinööri lähti eilen kotonaan käymään, niin tämä on nyt mun iltaruokani :D. Rainbow Kalapuikkoja, Lidlin lohkoperunoita (en muista tarkkaa nimeä) suolalla ja perunamausteella maustettuna, Huhtahyvän herkkusienisalaattia (tää on vaan niin ihanaa ja Lidlistä saa, oon tästä jo aiemminkin laittanu :D) ja Arlan raejuustoa :p. Ei mitään terveysruokaa, mutta ei olla kalapuikkoja tehty varmaan puoleen vuoteen vai jopa vuoteen!

Satsilta tultua söin ensin loput turkkilaisesta jugurtista (ehkä 1rkl) yhden omenan, kiivin ja mustikkasopan jämien kanssa, mutta siitä en viittinyt kuvaa ottaa, kun tuli mustikkasoppa-painotteinen annos :D. Syömiset ei oo todellakaan ollut kulutukseen nähden kohdillaan menneellä viikolla ja ainainen nälkä onkin vaivannut :/. Niinpä näiden kahden annoksen väliin ei mahtunut edes 3 tuntia :D. Ja jälkkäriksi voisin syödä suklaata, kun sitä eilen ostettiin :p.

Okei, tää oli kyllä aika turha postaus :D. Ehkä pitäis kirjotella vaan, kun on ihan oikeesti jotain asiaa :D. Toivokaa, että saan jotain purkkeja kulutettua pian loppuun, niin nämä höpöttely-postaukset jää vähemmälle :D. Noh, tulipahan ainakin edes vähän iloisempaa tekstiä :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit