torstai 22. syyskuuta 2011

Kyllä se jaksaa sataa...

Olipa kyllä mukava vesisateessa polkea aamulla näytteenottoon, plaah. Noh, sainpahan ilmaisen suihkun :p. Nyt ei tule kovin järkevää juttua, kun väsyttää eikä ajatus pelaa...
Mutta tässä kuvaa illalla saadusta Oriflamen tilauksestani, kun tuttuni kävi sen tuomassa:

Ale-lehtinen (seuraavan jakson kuvasto mulla olikin jo), hammastahnaa kokeiluun ja uusi kulmaharja eli varastoni ei täydentynyt tästä yhtään :).
Testasinkin jo tänä aamuna tuota hammastahnaa ja ihan kivan oloinen oli, raikkaan makuinen ja puhdisti hampaat eli samanlaista oli mitä se perus-Colgate, jota meillä vielä on :).

Sitten eilen lähti myös Avonin tilaus eteen päin. En saanut lähellekään 80e edestä tilausta, joten itselleni tilasin vain 3 tuotetta, joista 2 tulee tarpeeseen. Yksi tuote oli sitten "heräteostos", jonka haluan kokeilla :). Saa nähdä, olisiko seuraava tilaus sitten taas vähän parempi :).

Mutta kirjoittelen tämän perään vielä yhden postauksen, illalla loppui taas jotain :). Sitten katson alanko tekemään jotain  "järkevää" vai painunko päiväunille... Harmittaa, kun tänään olisi ollut Avonin kokous, mutta aluepäällikkö laittoi juuri viestin, että on flunssassa ja joutuu sen kokouksen perumaan.
Jospa sitä saatais vaikka illalla imuroitua, kun ei ole mitään jumppiakaan varattuna :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit