perjantai 30. syyskuuta 2011

Alkaisiko se onni jo kääntyä...

Tulin tuossa 1½ tuntia sitten pumpista, joka oli aivan mahtava tunti, kerta kaikkiaan. Ihan mahtava fiilis jäi sieltä lähtiessä, mutta ilta parani potenssiin 100, kun pääsin kotiin ja päivitin Bloggerin että onko seuraamieni blogeihin tullut päivityksiä.
Olin muutama päivä sitten osallistunut arvontaan  Xenian blogissa, jossa voittaja saa nimikorun. Ja minähän tykkään osallistua kaikkeen, jos on joku kiva ja "tarpeellinen" palkinto, vaikkei arpaonni ole koskaan ollut mulla hyvä :D.
Noh, illalla Xenia oli paljastanut voittajan... Enkä voi uskoa sitä vieläkään :D. Minä todellakin voitin sen, ihan älytöntä :D.
Kiitos vielä ihan mielettömästi Xenialle (jos satut lukemaan tätä) <3. Päätös ei varmasti ollut helppo, kun osallistujia ja hyviä perusteluja oli niin paljon. Arvostan tätä todella suuresti!!

Hui että! Voisin tämän mahtavan illan kunniaksi juoda siiderin, tuntuu kyllä niin hyvältä :D !! Tuossa päivällä jo kuvailinkin lokakuun ennuste-postaukseen purkkeja, joten alan niitä muokkailla tässä jossain vaiheessa illan ratoksi, Mr. Insinöörikin kun lähti kotonaan käymään.
Ehkä voisin kokeilla ensimmäistä kertaa osaanko ajastetun postauksen tehdä, täytyy katsoa. Huomenna aamulla käyn Zumbassa, ellei vettä sada kuin sieltä kuuluisasta Esterin p:stä ja iltapäivällä olisi tarkoitus suunnistaa kummitätini luo ja palauttaa nuo valmistujaisiin lainaamat tarjottimet ym. härpäkkeet ja sitten saamme kokea löylyt Savusaunassa !! Vähänkö odotan innoissani! En oo päässyt saunassa käymään moneen viikkoon ja savusaunaan en ole edes koskaan päässyt, joten aion kyllä todellakin nauttia :D !!

Mutta nyt suuntaan telkkarin ääreen katsomaan Paljastavat Valheet kera siiderin, huippu sarja sekin :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit