perjantai 16. syyskuuta 2011

Kirppuilua ja vähän laiskottelua

Anteeksi, etten eilen enää toista postausta kirjoittanutkaan. Olin treenin jälkeen niin poikki, että halusin vain tv:tä tuijottaa :). Sain kuitenkin loppumaan jotain (en tosin sitä mitä luulin) ja juttua tulee toisessa postauksessa :).

En saanut vielä tänäkään aamuna herätä ilman herätyskelloa, lupauduin lähtemään mukaan kaverini T:n (sama joka eilen kävi kylässä) avuksi kiertämään pari kirpparia. Sain myös kateille ostettua kunnon kristallihiekkaa ja sitten sain T:n lastakin 10 minuuttia vahtia autossa, kun T kävi pyrähdyksen kaupassa :D. Kova huuto ja itku alkoi heti T:n lähdettyä ja muutamaksi sekunniksi ehti paniikki iskeä, kun nousin ulos katsomaan taakse mikä lapsukaisella oli hätänä :D. Ihme ja kumma, sain suht nopeasti huudon loppumaan, kun heiluttelin jotain lelusammakkoa naaman edessä :D. Joo, ei mua silti saa pieniä lapsia hoitamaan kovin helpolla :D.
Sitten tuossa päivällä toinen ystäväni MM kävi kylässä hetken, kun hän kävi hakemassa tietokoneen kaverilleen, johon Mr. Insinööri oli asentanut uudet ohjelmat ym.

Nyt sitten kirjoittelen tätä ja suunnittelen Tanssipelin pelaamista. Peruin nimittäin tän illan Pumpin ja huomisaamun Zumban :D. Kroppa niin väsy, etten jaksa lähtä polkemaan Satsille, joten aattelin sitten In the Grooven tahtiin liikkua, vähän kevyempää kuitenkin jaloille ja hiki valuu siitä huolimatta :D. Pelaan ihan sillä vihreällä Easy-tasolla, tosin Chance-toiminnolla, joten biisi voi olla kuitenkin vaikea, kun Easy-tasollakin on jotkut biisit tosi vaikeita :p. Mutta pitää huomenna yrittää myös pelata, niin korvautuu nuo perutut jumpat :). Sunnuntaina sitten venyttelyyn, ihanaa (pitäisihän tuo itsekin täällä kämpillä venytellä myös...).

Ai niin, tässä tämän aamun hajuvesi:

Kyseessä on 30ml Oriflamen City Oasis EdT ja piti googlettaa, mitä tässä on (kuvastossa ei taida olla enää myynnissä), niin tästä löytyy Punaista omenaa, Luumua ja Toffeeta. Sopivan makea tuoksu itselleni ja tämä on toinen pullo, joka on tätä käytössä. Eli pidän tuoksusta todella paljon :D. Tämä ei ainakaan mun mielestä ole sellainen ällömakea tuoksu :). Niihin saattaisin itsekin nopeasti kyllästyä.

Mutta nyt iski ihan hirveä väsy, joten taidan ottaa pienet päikkärit, kun silmät ei meinaa auki pysyä tätäkään kirjottaessa... Pelaan sitten tunnin verran ja kirjoitan sen toisen postauksen illalla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit