keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Myrskyn jälkeen on poutasää :)

Niin se vaan on, että vaikka eilen tuntui olevan helvetti irti ulkona, niin tänään tuolla on täysin aurinkoinen ilma, pieni tuulen vire vain käy.
Ja niin tuli myös käytyä jälleen näytteenotossa ja löytyi kuin löytyikin se epäilemäni vaiva. Onneksi nyt saa viimein kunnon lääkkeet siihen, saa salilla käynnin jälkeen käydä hakemassa apteekista ne \o/.

Mutta tosiaan jotain loppui kuin loppuikin eilen ja yhden tuotteen päätin, että se on nyt käytetty :p.

Eli ensin loppui tämä Avonin Planet Spa Himalajan Goji-marja Kasvonaamio, joka ilmeisesti piti olla kosteuttava.
Ihanan tuoksuinen tämä sarja oli ja vielä mulla on tästä sarjasta hiusnaamio, vartalovoide ja suihkugeeli käytettävissä. Enää ei vaan ole Avonilla myynnissä :(.
Mutta en tiedä, mulla ei ehkä kovin toimi nämä poishuuhdeltavat naamiot, se vesi kun palauttaa iholle sitten sen kiristävän tunteen :/. Ehkä nuita poishuuhdeltavia pitäisi kokeilla poistaa vain kasvopaperin/vanun avulla, niin jos sillä tavoin saisi kunnon vaikutuksen... Tässä kun en huomannut mitään erikoista, pehmeäksi iho jäi kuitenkin, mutta se voi olla myös kuorinnan ansiota.
En ostaisi tätä uudelleen, jos olisi myynnissä, paljon muita on vielä kokeilematta :). Hyvän kasvonaamion etsintä siis jatkuu!

Sitten päätin, että tämä Oriflamen Swedish Spa Exfoliating Massage Bar saa siirtyä saippuajämä-pussiin. Oli jo niin ohut, että meni kahtia ja puoliskokaan ei pysynyt enää kädessä, vaan ehti puolen kymmentä kertaa tippua lattialle parin minuutin sisään, jolloin palasia lähti irti lisää...
Oikealla on kuva (vanhasta kuvastosta), minkä näköinen se on ollut tuoreeltaan eli siinä oli tuollaisia hierovia nypyköitä, ne olivat ihan jees... Mutta kuorivuutta ei tästä saanut irti yhtään ja sen verran mitä sai, niin olivat raapivan teräviä... Puhdisti ihon kyllä narisevan puhtaaksi, siis niin ettei käsi meinannut liukua yhtään iholla tuon jälkeen :D.
Myynnissä on vielä, mutta itse en enää ostaisi tuota, ei ollut hyvä kuorintana.

Tällaista tällä erää, katsotaan vieläkö jotain ehtii loppua, vai olivatko nämä kuukauden viimeiset miinukset ;).
Muuta en varmaan tänään kirjoittele, kun mitään mielenkiintoista ei tule tapahtumaan enää :). Piloxing-tunti ja salitreeni olisi tänään liikunnan osalta luvassa illemmalla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit