maanantai 12. syyskuuta 2011

Plus miinus nolla

Jälleen on tyhjentynyt 2 pulloa ja nyt olenkin +-0-tilanteessa tällä hetkellä tulleiden ja loppuneiden kanssa :). Vielä se miinukselle menee :D.

Mutta ensimmäinen loppunut on tämä 100g Lushin American Cream hoitoaine. Oli aivan ihanan vaniljainen tuoksu ja jäi myös hennosti hiuksiin pesun jälkeen tuoksumaan :).
Nämä Lushin hoitoaineet eivät tosiaan ole samanlaisia kuin yleensä hoitoaineet on. Hiuksiin laittaessa tämä ei silota heti hiusta ja tuntuu, että hiukset imevät tämän itseensä heti, siksi tätä tuli muutaman kerran ehkä liikaakin laitettua :).
Pois pestessä kuitenkin alkaa tuntua, että tämä todella tekee jotain, mutta sitä silottavaa tunnetta ei kuitenkaan tule, jos siihen on tottunut. Kuivuessaan hiuksien takut kuitenkin yllättävän hyvin selvisivät ja hiukset tuntuivat ihanan pehmeiltä, ilmavilta ja tuoksuivat siis todella ihanilta. Laitoin kuitenkin tämänkin jälkeen vähän hiuksiin jätettävää hoitoa, että saisin vähän sileämmäksi hiukset.
Ostaisin kuitenkin ehdottomasti tätä lisää, sillä haluan tuntea sen tunteen, jonka tämä omiin hiuksiini jätti, se on aivan täysin erilainen mitä yleensä hoitoaineet jättävät :). Tuntuu myös, että näitä Lushin shampoita ja hoitoaineita käyttäessä hiukseni pysyvät puhtaamman näköisinä pidempään. Tarkempaa sisällysluetteloa ja lisää kokemuksia voi lukea täältä ja täältä :). Mulla ei sitten tämän jälkeen olekaan kuin 2 hoitoainetta jäljellä \o/.

Toinen tyhjentynyt oli sitten tämä Oriflamen Discover China Cherry Orchard Shower Gel. Tämän tyhjensin siihen täyttöpumppupulloon ja tuon pystyy vielä kerran suihkussa huuhtelemaan :). Tuo oli siis ilmeisesti kirsikankukan tuoksuista, ei huono tuoksu, mutta haluan tuollaiset "ihan ok"-tuoksuiset käyttää pois pian, joten ne menee sitten käsisaippuaksi :). Tästä olen myös palasaippuan käyttänyt ja sekin sellainen ihan kiva oli. En ostaisi uudelleen, kun tykkään testailla uusia ja tämä ei ollut niin hyvä tuoksu. Suihkugeeleissä kun arvostan sitä tuoksua eniten :).

Käsisaippuakäyttöön otin kuitenkin tämän Dermosilin Hand Soap Sinisen (jep, nämä entiset siniset näyttää turkoosilta/sinivihreältä, nyt ovat uudistuneet ja ainakin Mr. Insinöörin siskolla MN:llä oli kerran vaalean sininen tuo :) ). Toiveena olisi ehkä jopa saada tämäkin tyhjennettyä tässä kuussa... Katsotaan, miten käy :). Mulla ei sitten tämän jälkeen nestesaippuoita olekaan sen täyttöpumpun lisäksi kuin 1 Dermosilin, mutta sen säästän joulukuuksi kun joulutuoksu on ;). Eli sitten alkaa suihkugeelien tyhjennys (ellei sitten jotain kivoja nestesaippuoita löydy :D).

Tässäpä vielä uudelleen tämä Dermon tilaus, jonka sain perjantaina MN:ltä :). Tilasin siis keittiöön Keittiösaippuaa ja näitä en laske kosmetiikkalistaani :). Todella loistava keittiösaippua ja vie hajut käsistä ja pesee myös hyvin.
Sitten halusin kokeilla tuota Punaista Appelsiinia roll-onina, kun kehuja on tuosta aika paljon ollut ja roll-oneja ei enää tuolla varastossa ole sen yhden Oriflamen lisäksi ;). Tuoksu on ainakin ihana, kun pienen minisuihkugeelin olen kokeillut :).

Mutta mie kirjoittelen ainakin yhden höpöttely-postauksen myöhemmin, tulee vielä tarkempia kuvia parista perjantain ostoksesta ja selittelyjä, miksi oli pakko tuhlata niihin ;D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit