keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Mansikkavesi loppunut

Taas varasto tyhjenee yhdellä tuotteella, nimittäin tällä:
Avonin Naturals Mansikka kasvosuihke, jota käytin aamuisin kasvovetenä :). Ihanan tuoksuinen tapaus ja mielestäni toimi kivasti aamulla. Käytin tätä pumpulin kanssa, enkä koskaan kokeillut suihkuttaa suoraan kasvoille, ehkä olisi mukavasti virkistänyt, varsinkin jos jääkaapissa pitää kylmentymässä :).
Tämä oli toinen käyttämäni suihke tätä ja tätä ei saa enää Avonilta, tosin joskus nettitarjouksissa tai "viimeinen mahdollisuus"-sivulla kuvastossa saattaa satunnaisesti olla myynnissä. Tämän tilasinkin, kun tilausta tehdessä huomasin nettitarjouksessa olevan :). Ja voisin kyllä vastakin ostaa tätä, kun tykkäsin tästä tosi paljon. Aamukäyttöön lähtee nyt se viime kuussa ostamani Garnierin kasvovesi :).

Sitten ajattelin toisesta tapauksesta kertoa:

Eilen suihkussa ollessa koin totaaliällötyksen ja kyllästymisen tähän Avonin Naturals Vadelma-suihkugeeliin, jota olen vuorotellen käyttänyt Vadelma-kermavaahto-kylpyvaahdon kanssa. Tämän tuoksu vain alkoi ihan täysin nyt tökkiä, en enää kykene koko kroppaan tätä käyttämään... Niin keinotekoinen ja ällömakea tuoksu, saa nähdä millainen tämän sarjan sama vartaloemulsio on... Mutta tämän siirsin nopeasti nyt suihkugeelihyllyltä käsisaippuahyllylle, siinä saatan pystyä tämän käyttämään loppuun... Yyyööhh... Enää tätä sarjaa ei taida ollakaan myynnissä, ei sillä että edes tilaisin enää... Ehkä vartalosuihke voisi mennä vessatuoksuna...

Juupsis, tällaista tällä erää. Välillä pitää tulla niitä hutejakin, että osaa arvostaa niitä hyviä :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mä kyllä tykkään yleisesti ottaen tosta Avonin naturals sarjan vartalojutuista :) tuo vadelma mulla on kaapissa vielä korkkaamatta, saa nähdä mitä ite tykkään.. Granaattiomena ja mango on aika herkku<3 :D

  VastaaPoista
 2. Joo, siis miekin tykkään yleisesti ottaen tuosta Naturalsista, vaan viime aikoina ei valitettavasti ole tullut montaa mun nenääni miellyttävää tuoksua :/. Tuo vadelmasuihkugeelikin oli kiva aluksi, mutta parin kerran jälkeen alkoi tökkiä ihan tosissaan ja eilen tuli se viimenen niitti :/. Saa nähdä, meneekö se vartalovoidekin sitten jalkavoiteeksi, jos tuoksu alkaa siinäkin tökkiä..

  Ja tuo Granaattiomena on mun tämän hetkinen suosikki täysin, aivan ihana! Sitten entisistä tuoksuista oon tykännyt vaniljasta ja banaani-kookoksesta <3. Mun äitini tykästyi siihen Mantelimaito-joku-vartalosuihkeeseen ja ite tykkäsin myös siitä :).
  Nyt on kovat odotukset 14.jaksossa myyntiin tulevasta Sugar Plum & Vanilla:sta :D

  VastaaPoista
 3. Oi banaani-kookos on toosi hyvä tuoksu! :) saispa sitä vielä.. Ja ennen oli enemmän hedelmäisiä ja makeita tuoksuja, joista itse tykkään eniten. Viime aikoina ei oo sarjassa ollut munkaan mielestä mitään tosi herkkua tuoksua! Toivottavasti tuo uusi on hyvä, ilmottele sitten jos sitä testailet ;)

  VastaaPoista
 4. Jep, itse tykkään myös hedelmäisen makeista jutuista kaikista eniten :).
  Ja tarkoituksena olisi tosiaan siitä 14.jaksosta se vartalosuihke tilata ensin kokeiluun, vessatuoksuksi tosin taitaa mennä, kun tuo nykyinen vessatuoksu ehtii pian loppua. Eli postausta tulee varmasti siitä ;D.

  VastaaPoista

Suositut tekstit