torstai 22. syyskuuta 2011

Do I Love or Hate This...

Niin... Todellakin, jälleen eilen illalla loppui vielä 2 (!!!!) tuotetta... Ja en tiedä, miksi mulle on tullut niin oudot fiilikset näistä vähennyksistä viime aikoina... Ehkä se on tämä stressaava elämäntilanne. Aina ennen kun mua ahdisti joku asia, niin lohdutin itseäni tilaamalla/ostamalla paljon uusia purkkeja, purnukoita ja tuubeja, joista sain jälleen hyvän mielen itselleni.
Nyt kun taas ahdistaa, niin tilanne on muuttunut radikaalisti; minulla ei ole varaa lohduttaa itseäni shoppaamalla kaikkea, mitä haluaisin niin kuin ennen tein... Ja esimerkiksi Lush on poistamassa paljon tuotteita lähiaikoina valikoimastaan (uudet tuotteen mitä on julkaistu, ei himota itseäni paljoakaan), niin ahdistaa sekin, kun haluaisin testata muutamat jutut ennen kuin ne loppuvat...
Eli en oikeasti tiedä tällä hetkellä, iloitsenko tästä varastoni tyhjenemisestä... Toisaalta kyllä, mutta toisaalta tuntuu, että se perusturvani häipyy olemattomiin ja jään yksin orpona ja hämmentyneenä seisomaan ja miettimään, mihin kaikki hävisi...
Hulluahan se on kaivata jotain purkkeja, mutta jokaisella ihmisellä on varmasti joku asia, mihin turvautuu "hädän" hetkellä, itselläni sitä virkaa on toimittanut kosmetiikka...
Noh, ehkä tämä tästä helpottaa. Mutta nyt niihin tuotteisiin:

Eli ensin loppui tämä 100g Lushin I Love Juicy Shampoo, jonka ostin lähinnä syväpuhdistavaksi shampooksi.
Ihanan tuoksuinen, erittäin pesevä ja todella, siis TODELLA riittoisa pullo (tätä olisi riittänyt vieläkin varmaan 2-4 kertaan, mutta hurautin kahteen otteeseen tämän päähäni...).
Tämä sisältää mm. sitruunaa, papaijaa, merisuolaa, ananasta, kiiwiä ja mangoa. Kävi todellakin syväpuhdistavasta shampoosta ja takutti myös melko hyvin hiukset. Kuitenkin hiukset myös selvisivät yllättävän hyvin jo, kun käytin toisessa vaahdotuksessa Avonin 2in1 shampoota (toinen shampoo, jonka yritän kuluttaa pois).
Varmaan voi kuivattaa siihen taipuvaa hiuslaatua, jos usein käyttää, mutta syväpuhdistavana 1-2krt/vko oli itselleni passeli. Toki tämän kuun olen loppumisen takia käyttänyt tätä joka toinen päivä eli aina, kun olen hiukseni pessyt. En silti näe, että olisi erikoisemmin omia hiuksiani kuivattanut tänä aikana.
Voisin kyllä ostaa ehdottomasti uudelleen jossain vaiheessa, mutta seuraavaksi haluan kokeilla muitakin Lushin shampoita, himotuslista on siinä suhteessa todella pitkä :D.

Sitten toinen loppunut tuote oli tämä Oriflamen HandCare Renewing Hand Scrub eli käsien kuorinta-aine. Periaatteessa jokin vartalonkuorinta ajaisi varmasti saman asia, eli sillä tavalla "turha" tuote. Tekee kyllä kädet pehmeiksi käytön jälkeen ja kiva hemmottelutuote tämä kuitenkin on. Huuhtelin jämät vartalolle ja kohtuudella kuori myös vartaloa, tosin liian hellävaraisesti omaan makuuni :).
Ostan tätä varmasti taas lisää, kun on rahaa ja tarjouksessa :). Varastostani lähtee kuitenkin vielä yksi tuubi käyttöön :).

Tällaista tällä erää. Kuuta vielä muutama päivä jäljellä, joten eiköhän sitä ehdi vielä jotain loppua, jos olen oikein ahkera :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta, itteäniki välillä ahdistaa että kun (jos) saan kaikki purkit loppumaan niin mitä sitten teen? Jos en keksikään mitä sitten ostaisin, vaikka tuo on varmaankin aika turha pelko.. :D

  Mun kuukauden tilinpäätös kusee kiitos Lushin! Ajattelin sieltä tilata joskus myöhemmin mutta nyt on pakko tilata kaikkia loppuvia tuotteita ja joulutuotteet myös! kamalaa :< tyhmää tilata sellasia juttuja mitä itellä vielä ois (niinku just noi saippuat) mutta on ne vaan niin ihania x) nii ja itelläkää sitä ylimäärästä rahaa ei oikein olis että.. mutta yllättäen sitä jostain aina revin jos kyse on kosmetiikasta, kaikesta muusta voi säästää ;D

  VastaaPoista
 2. Jep, mulla sama juttu, niinkuin tuohon uuteen postaukseen kirjoittelin, niin 100e edestä ois loppuvia ja retroja, jos tilaisin kaikki mitä haluaisin... Mutta jos nyt malttaisin odottaa siihen asti että joulutuotteet tulee, niin saisi kaikki tilattua... Tai jos jonkun kaverin saisi vaikka saippuoita tilaamaan puoliksi (niitä ei olisi tahtoo-listalla kuin 3 vain :p), niin muutaman euron siitäkin säästäis :D.
  Se tosin on helpottavaa, että nuista uusista tulleista tuotteista ei himota vielä mikään, ehkä sen kuivashampoon voisi kokeilla, mutta muuta mielenkiintoa ei vielä ole (onneksi).

  Mutta ei ehkä itellä vielä hirmu kiire ole niitä loppuvia saada, niin voin melkein marraskuulle odottaa, Neffin leikkaus kun olisi ensikuussa, niin siihen taitaa palaa satanen jos toinenkin :D.

  VastaaPoista

Suositut tekstit