tiistai 6. syyskuuta 2011

Sekalaista sekoilua

Tästä postauksesta tulee vähän sekalainen, kun en jaksa useampaa postausta nyt alkaa vääntämään :p. Antakaa anteeksi laiskuuteni!
Joten lähdetään liikkeelle osittain loppuneista jutuista:

Elikkäs jälleen palasaippuoita pieneni ja samanlaiset palat lähti uudelleen käyttöön. Vasemmalla siis Lushin Retro Sunny Citrus ja oikealla Lushin Mandarin's Teaparty. Sunnya on tuon käyttöön otetun lisäksi jäljellä vielä 2 pientä palaa ja Mandariinia enää vain 1 jäljellä tuon lisäksi! Ja päätinkin, että nämä kaksi käytän nyt pois. Mandariinin sen takia, että tuoksu ei enää vaan iske ja Sunnyssa alkaa tuo ulkonäkö menemään epäilyttäväksi, kuten voitte kuvasta nähdä. Ehkäpä nämä jo tässä kuussa loppuvat, mutta viimeistään ensi kuussa :).

Sitten aamun luomimeikkiä:
Halusin tänään vähän vaaleampaa vaihteeksi, joten rajaus Avonin helmiäishohtoisella valkoisella ja muuten koko luomi sitten tuolla L'orealin kiiltävällä beigellä. Tuollaisia vaaleita mulla on lisäksi Avonilta ja Yves Rocherilta, mutta tuo L'orealin oli kerran täysin heräteostos yhden sinisen luomivärin kanssa :D. Kiva se on kuitenkin, vaikkei nyt kovin montaa kappaletta välttämättä tarvis saman sävyistä väriä :D.
Sitten kauhukseni huomasin, että tuota ihanaa rajauskynää on jäljellä enää vain tuo näkyvä pätkä ja aamulla meikatessa katkesi lisäksi pois puoli senttiä :(. Itku varmaan pääsee, kun tuo loppuu :'(. Yksi valkea rajauskynä mulla vielä on, mutta siinä ei ole helmiäishohtoa mitä tuossa, se on vain mattavalkea :(. Ehkä se menee ilmankin tai kehittelen jotain... Harmittaa kuitenkin vietävästi! Eli yllätysloppumisia taitaa tulla niiden ennusteiden lisäksi...

Mutta sitten saa nähdä miten paljon tulee uusia purkkeja lisää... Taas seuraavia Avonin jaksoja katselin ja tässä listoja jälleen:

Vasemmalla on jo viimeksi näkynyt, ensi viikolla alkavan 13.jakson himotuslista ja oikealla sitten eilen tekemäni lista tulevasta 14.jaksosta. Ja tulee kyllä olemaan vaikeaa, kuten voitte nähdä. Nyt saan todella olla "onnellinen" tämän hetken rahatilanteesta... Jos olisi entiseen tapaan rahaa, niin ihan oikeasti, varmasti puolet noista 14.jakson himotuksista lähtisi tilaukseen...
Suoraan sanottuna, vaikka se tunne kun jokin purkki loppuu, on ihan mahtavan ihanan huikea, niin kyllä kaipaan valtavasti myös sitä tunnetta, kun sain ostaa innosta hihkuen kaikki haluamani jutut, odottaa malttamattomana pakettia ja kokeilla/nuuhkia niitä ja laittaa mahdollisesti asiakkaille näytteitä niistä ensin... Ja tämä ei koske vain Avonia vaan myös Lushia, Dermosiliä, Oriflamea, Body Shoppia, apteekissakin olisi niin paljon juttuja, mitä haluaisin kokeilla...
Ja vähänkö odotan Lushin Halloween- ja joulujuttujen julkaisuja, oon netistä jo sneakpeakeja katsonut, ja niin ihania juttuja sinnekin tulossa... Nyt yritänkin nuita Lushin tuotteita saaha pois käytettyä, niin voisin jotain pientä sitten tilata kokeiluun :).
Noh, jospa tämä tästä. Enköhän ehdi nuita Avonin tuotteitakin testaamaan tässä, ei ne uutuudet heti häivy kuvastosta :).

Mutta joo, katsotaan kirjoittelenko enää mitään muuta tänään, ellei sitten jotain kirjotettavaa tule :). Illalla taas Pilatesta tiedossa ja kaveri tulee päivällä hakemaan Avoninsa. Pitäisi käydä myös kaupassa ja illalla myöskin käydään Mr. Insinöörin siskon M:n luona kakkumaistiaisissa, tietää mimmonen kakku tulee sitten lauantaiksi ;D.
Ja saan yrittää udella, mitä on mun pään menoksi aiottu perjantai-päiväksi!! Tuli M:ltä naamakirjaan niin salamyhkäinen ilmoitus varata muutama tunti aikaa päivälle, että ihan pelottaa :D !!

Neffi osasi eilen illalla ottaa rennosti, voi kumpa itsekin osaisin :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tiiän tuon tunteen kyllä niiiin hyvin!! Mullaki kauhee himo ostaa kaikkee mut silti haluu vaan kuluttaa kaikki pois ensi... :D Voisipa vaan ostaa kosmetiikkaa hyvällä omallatunnolla..

  Mut mitäs kaikkee kivaa lushille on tulossa? :) Mäki oon nyt hurahtanut lushiin vaikka oon vaan netistä lukenu enkä oo ite vielä kokeillu! Odotan et saan varastoja tyhjemmiks ni sit palkitsen itteni lusheilla!! :)

  VastaaPoista
 2. http://keskustelu.plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/sensuelli/1700801/lush-kokemukset/
  Tuolla sivulla 199 on viestissä #4952 linkki johonkin japanilaiseen?? blogiin, jossa on vielä yks linkki ainaki, mitä on mahdollisesti tulossa :) (Osa ilmeisesti samoja mitä viime joulunakin oli)
  Muutenki tuo keskustelupalsta on aivan ihana, saa paljon tietoa ja kokemuksia tuotteista ja nyt siellä ilmeisesti arvuutellaan, mitä uusia tuotteita tulee ja mitä vanhoja taas poistuu.

  Ja tietty Suomen nettikaupassa sekä brittien nettikaupassa on monet kerrat tullu tuotteita kuolattua :D. En kyllä malta itekään oottaa, että saisin tosiaan varastoja pois käytettyä, vaikka oikeasti hyvin mulla on tän vuoden aikana tämä projekti menny! Ainoastaan 2 ensimmäistä kuukautta (tammi-helmikuu) meni plussalla, mutta muuten on menty miinuksilla ja todennäköisesti tämä kuu menee vielä miinuksilla. Sitten saattaa tehä tiukempaa, kun ei ole loppumaisillaan olevia tuotteita enää niin montaa :D.

  VastaaPoista
 3. Voi ei mä en sais lukee tota lush ketjua! Rupee vaan enemmän himottaa nuo kaikki saippuat ja muut... :) Haluan kaikki!! :D

  VastaaPoista
 4. Hahah :D. Pitäähän mun nyt laittaa vahinko kiertämään, ettei yksin tarvi nuiden kuumotuksien kanssa olla ;D.

  VastaaPoista

Suositut tekstit