lauantai 3. syyskuuta 2011

Silmäluomieni pohjustajat

Ajattelin näin iltani ratoksi naputella lyhyen jutun (milloinhan saan oikeasti aikaan sen lyhyen jutun??) asiasta, joka on sytyttänyt uudelleen rakkauteni luomivärejä kohtaan. Eli kyseessä on luomenpohjustusaineet ja nämä tuotteet omistan tällä hetkellä:

Ensinnäkin 2kpl Oriflamen vanhoja primereita ja toinen onkin loppumaisillaan. Ja voin jo tässä sanoa, että aika turhaa ainetta oli eli ikävä ei jää, kun saan kaikki käytettyä! Lisää juttua tulee sitten, kun ensimmäinen tuubi loppuu :).

Mutta sitten se todellinen rakkaudenkohteeni, nimittäin tämä Urban Decayn Primer Potion (tuttavallisemmin UDPP)!! Kaikki se hehkutus, mitä netissä on tämän suhteen ollut (itse löysin tämän Ostolakossa-blogin kautta, kun Virve oli hehkuttanut tätä ja monet kommenttiboksissa yhtyivät siihen hehkutukseen), on sen hehkutuksen arvoista.

Vihdoin ja viimein kesäkuussa sain pyytää Mr.Insinöörin siskoa tuomaan Miamin reissulta tätä, jos/kun eksyvät Sephoran liikkeeseen. Ja tämähän sieltä tuli kauniine laatikoineen ja pusseineen. Ja tämä todella oli rakkautta ensimmäisellä laitolla <3. Ja tämän tulon jälkeen olen uudella innolla alkanut käyttää jälleen luomivärejäni, tällä ne todella pysyvät minunkin rasvaluomillani jopa yhden jumpan ajan, oli sitten luomiväri nestemäinen, voidemainen, irtopuuterimainen ym. Tosin kahta tehojumppaa peräjälkeen ei tämäkään jaksa pitää luomiväriä paikallaan (testattu Combat ja Spinning75) :D. Sen olen kuitenkin anteeksi antanut ;D. Ainoa huono puoli tässä on, nimittäin se että tämän takia himo uusien luomivärien ostoon on jälleen kasvanut hurjiin lukemiin ;)...
Pitäisi vaan keksiä, mistä saisin ostettua tätä lisää, uhkaavaa tahtia nimittäin kuluu, kun päivittäin laitan... Toki tuo EHKÄ kestää vielä ensi kesään, mutta haluaisin tuota ostaa ehdottomasti varastoon, ettei vahingossakaan pääse loppumaan...

Okei, mielipiteeni varmaan tuli täysin selväksi, joten tämä hehkutus päättyy tähän :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Netistä tuota ihmeainetta saa tilattua, ainakin lookfantastic sivulta. Saa sitä varmaan kyllä muistakin nettikaupoista. :) Tuolta sivustolta olen itelleni tilannu suoristusraudan, että ainakin omasta kokemuksesta voin suositella!

  http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new/primer-potions/urban-decay-eyeshadow-primer-potion-original-11ml-tube.html

  Niin joo ja jos tuolta innostut tilaamaan niin kannattaa uutiskirje tilata spostiin kun tulee aika usein alennuskoodeja. Myös netistä saattaa löytää kun laittaa googleen lookfantastic voucher. :)

  Itsellä on käytössä vielä lumenen silmämeikinpohjustaja, mutta tarvii kyllä tuo sitten tilata joskus kun vanhan saa pois nurkista! Niin paljon on kehuttu ;)

  VastaaPoista
 2. Tuota Lookfantasticia olenkin miettinyt, että sieltä voisi kokeilla tilata sitten (ellei joku käy ulkomailla tässä välissä, että voisi pyytää tuomaan) :).
  Eikö sieltä saakin ilman tullimaksuja tilattua, vai miten se menee? Käykö sinne Electron vai pitääkö olla luottokortti?

  Mutta itse tosiaan hullaannuin tuohon aivan täysin, ennen ei voinut voidemaisia luomivärejä käyttää, kun ne oli 5 minuutin päästä luomivakoon rullautunu. Kyllähän tuollakin päivän päätteeksi on hieman rullautunut, mutta ero on huikea entiseen, varsinkin kun hikijumpatkin kestää todella hyvin (vähän joutuu vaan siistimään, eikä selkeitä rajoja erota sittenkään).
  Monet on tuota Lumeneakin kehuneet, mutta ei tullut koskaan jostain syystä testattua :). Nyt en vaan halua tuosta UDPP:stä luopua :D

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tuolta lookfantasticista ei tuu tullimaksua, ainakin sen suoristusraudan tilasin ongelmitta.. :) Ja nyt on ainakin hetken sieltä ilman postikuluja saanut tilattua, entiiä onko pysyvä vai väliaikanen juttu..

  Itse oon käyttäny Electronia, siinä tarvii kortin numeron ja nettipankkitunnukset. Niin ja säätää nettipankista siihen korttiin että saa maksaa netissä, ei tarvii kuin vaihtaa ei-> kyllä. Itsellä ainaki kaikki sujunu ihan hyvin :D Toinen mistä oon tilannu monesti niin feelunique, mutta sieltä tulee tullimaksut mutta oon sit vaan tilaillu pienemmissä erissä sieltä :)

  En oo mikään ekspertti näissä nettitilaus asioissa mutta oon sitä kyllä harrastanu että saa kysellä jos tulee jotain mieleen! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitokset tästä, auttoi paljon ja kyselen kyllä, jos tulee vielä jotain kysyttävää ^_^.
  Varmasti tulee testattua tuo Lookfantastic jossain vaiheessa ;D

  VastaaPoista

Suositut tekstit