keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kiimaisia huutoja asunnossamme part 2...

Niin kuin eilen kerroinkin, Neffimme on jälleen kiimassa, nyt 4:ttä päivää... Ja kyllähän tuon kestää, kun ei niin pahaa huutoa ole, mutta kyllä se alkaa pidemmän päälle ärsyttämään, kun joutuu sitä kuuntelemaan monta tuntia putkeen päivässä...
Tänään sain kuitenkin muutaman hauskan kuvan, kun rakas ystäväni R kävi kyläilemässä ja herkuttelemassa loppuja tarjottavia (ja tietysti Neffiäkin viihdyttämässä :) ).

Nuo mun risaiset tossut on kyllä suositut, tämä kyllä aina nukkuu niiden päällä kun on vain mahdollista :).

Sittenhän tämä ihan kunnolla innostui jäkättämään ja mouruamaan, kun R rapsutti :D.

Ja vielä vähän lisää :D.

Ja sitten piti eteiseen mennä persettä nostelemaan ja huutamaan, josko joku tulisi tuskankutinaa helpottamaan :D.
Onneksi pääsen illalla 3 tunniksi hermolevolle Satsille :D. Tosin nyt tuo on taas rauhallisempi, tietty väsynyt kun päivän huutanut ja rapsutuksia vaatinut :).

Tosiaan tänään taas luvassa Piloxing-salitreeni-Sh'Bam-treeniputki, mielenkiinnolla odotan kuinka paha olo tulee, kun muutaman päivän tässä vaan mässännyt kaikkea mahdollista ja on ihan hirveän pöhöttynyt olo... Eilen en päässytkään Pilatekseen, kun tunti peruttiin ohjaajan sairastumisen takia :(. Tänään (ja loppuviikolla) täytyy sitten liikkua senkin edestä, että uskaltaa taas vaa'alle nousta tässä joku päivä :D.
Mutta kirjoittelen vielä yhden postauksen tähän perään, jotain taas loppunut :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Se on meijän Maine coon ^_^. Halutessaan kyllä on erittäin kaunis ja suloinen, vaan on sillä myös se Evil-puolikin :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit