tiistai 20. syyskuuta 2011

Sataa ja väsyttää...

Ehkä hitusen parempi päivä luvassa, kun ajatukset on yön yli nukkumisen jälkeen vähän selkiytyneet parempaan järjestykseen. Ei se auta kuin painaa leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :p.
Tänään pitää varata aikaa uuteen kokeeseen ja sitten väsätä jossain vaiheessa maili, jossa kysäisen "työelämäänvalmennus"paikkaa ja mahdollisesti sitten jatkoa, jos pystyn hakemaan väikkäripaikkaa yhteen tutkijakouluun. Se on vielä pohdinnassa, kun pitää se maili lukea uudelleen, että ymmärrän sen varmasti oikein...
Mutta tässä samalla kirjoittaessani syön tällaista aamupalaa:
Viinirypäleitä-banaania-mysliä-loraus appelsiinimehua-turkkilaista jugurttia, pari kiiviä, viimeinen (\o/) tiikerikakun palanen ja energiajuomaa. Tulee tarpeeseen näillä sadeilmoilla, ihan järjetön väsymys päällä. Pakotin itseni nousemaan ylös puoli 11 aikaan (kävin kyllä katit ruokkimassa 8 aikaan), mutta olisin voinut jatkaa makoilua koko päivän...

Noh, jospa tämä lähtee tästä taas kulkemaan. Tänään olisi luvassa Sh'Bam, puolen tunnin Core (keskivartalotreeniä) ja todennäköisesti Combat. Pääsin kuin pääsinkin eilen illalla jonotuslistalle ja tällä hetkellä olen sijalla 13. eli tunnille pääsy on todennäköistä :). Sen tarpeessa kyllä olenkin! Ja kiva päästä tuohon Coreenkin taas pitkästä aikaa. Niin harvoin siihenkin päässy, kun on niin huonoon aikaan ja yleensä tiistaisin oon ottanu Pilateksen.
Nyt vähän vaihtelua luvassa ja ehkä pari seuraavaa viikkoa myös, sillä ensi viikolla ja sitä seuraavalla viikolla olisi puolen tunnin Combat-tekniikka harjoitukset ennen tuntia. Ensi viikolla oli muistaakseni lyönnit ja sitä seuraavalla kerralla potkut. Kiva olisi rauhassa opetella ne, kun tunnin aikana ei niin hyvin ehdi siihen oikeaan tekniikkaan keskittyä.
Tuossa juuri ilmoittauduinkin nuihin samoihin tiistain jumppiin :D. Sija 18. tuli Combatiin, mutta varmasti pääsen siihen :).

Mutta nyt alan seuraavaa postausta varten kuvia muokkaamaan, joten kohta luvassa lisää juttua, kosmetiikasta tosin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit