maanantai 12. syyskuuta 2011

Selittelyjä ja lahjoja :)

En vieläkään pysty juhlien tarjottavista laittamaan kuvaa, kun en saanut kuvia Mr. Insinöörin kamerasta :p (joo, oon tekniikan ihmelapsi...), mutta tässä olisi kuvaa lahjoista, joita sain :).


Kukat, itsetehdyn kortin, kristallimaljakon ja Iittalan Kivi-tuikut (väreinä Punainen, Koboltinsininen ja Ruusuoliivi) sain kummitädiltäni, toisen kortin pienen rahasumman kanssa äidiltä, mustan hiuspannan Dweialta (harmi ettei tullut kuvaa otettua se päässä, oli kyllä kaunis :) ), Lindtin suklaalevyn kaveriltani KN:ltä (hän oli myös siihen kampaaja-lahjakorttiin osallistunut :) ) ja Mariannet, teen ja Kiroileva siili-mukin Mr. Insinöörin serkulta ja hänen kihlatultaan :). Tuo muki oli kyllä täysin osuva nuihin mun viime aikaisiin valituksiin :D. Siili huutaa: "Tämön yhtä helevettiä!!" johon toinen vastaa: "Sitä kuttutahan myös elämäksi!!" :D.


Kummitätini kortin teksti, hän tykkää tehdä itse kortit ja runot niihin :).

Mutta niin, sittenhän mie aattelin lähempää kuvaa laittaa parista ostoksesta, jotka silloin perjantaina ostin :). Nelituulian suklaat oon ehtinyt jo syödä (ostin niitä 260g :D) ja legginseistä + sukista ei varmaan sen kummempia kuvia tarvi laittaa :).

Mutta tämä lähti mukaan osittain "heräteostoksena". Tarvetta kuivashampoolle ei olisi ihan vielä ollut, mutta kun kaupunnille eksyin, niin halusin tuon Klippoteketin sitten varastoon valmiiksi ostaa :). Ja tuon siksi, kun tuota on niin paljon netissä kehuttu ja hehkutettu, eikä ollut hinnallakaan (5,90e Stokkalla) pilattu. Ja jos tämä osoittautuu hehkutusten arvoiseksi, niin tätä varmaan alan vastedes käyttämään Oriflamen tilalla (Oriflamen kuivashampoo on maksanut alimmillaan tarjouksessa 6,90e) :).

Tässä sitten se toinen ostokseni, joka oli täysin heräteostos, mutta myös todella tarpeellinen :). Kyseessä siis Duroyn Ripsikampa ja katsoin, että tuossa on nuo kamman"piikit" paljon ohuemmat ja terävämmät kuin mitä on yleensä kulmaharjassa, jossa on kampa myös samassa. Sen takia päätin pulittaa tästä sen Stokkan pyytämän 8,20e ja tämä onkin ollut kiva käytössä. Hermot on meinannut mennä siihen Oriflamen halpisripsariin, kun se on niin saakelin märkää, mutta nyt tämä kampa on helpottanut tilannetta ja saa vähän nätimmäksi ripset, etteivät ole ihan klimppautuneet yhteen... Joten uskon tämän hintansa haukkuvan takaisin :).

Mutta tähän loppuun vielä kuvaa yhdestä aamulla käyttämästäni rajauskynästä:

Eli tämä on se  Avonin ColorTrendin Pencil Play mattavalkea rajauskynä, josta puhuin kun surkuttelin sen hohtavan valkean rajauskynäni kohta loppuvan. Tämä toimi kuitenkin hyvin yhdessä sen L'orealin beigen hohtavan luomivärin kanssa, joten surkuttelut ovat sittenkin ohi :). Ja se hohtava rajaus kestää hitusen pidempään, jos käytän välillä tätä ;D. Mutta ehkä rohkaistun senkin käyttämään pian pois :)...


Jeepsis, mulla ei varmaan tämän enempää tänään ole juttua. Tai noh, olisi varmaan mutta säästetään nyt muillekin päiville jotain :D. Huomenna voisin ehkä pistää tarkempaa juttua sen täytekakun ja pasteijoiden teosta ;). Katsellaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Oletko jo testannut tuota Klippoteketin kuivashampoota? On nimittäin ehdottomasti yks lemppareista kuivashampoista meikäläisellä! Tuota muuten saa muistaakseni euron halvemmalla Sokokselta, josta käyn aina tyhjentämässä hyllyt, heh. Elleivät sitten ole hintoja nostaneet, ryökäleet.

  VastaaPoista
 2. En ole vielä testannu, tänään olisi periaatteessa ollut mahdollisuus, mutta kun en poistunut 4 seinän sisältä sittenkään, niin en jaksanut alkaa hiuksia laittamaan :D.

  Täällä ei vaan Sokosta vielä ole :(. Suunnitelmissa se ilmeisesti on, mutta kun täällä ollaan viimeiset 10v jahkailtu tuon kallioparkin kanssa (ja se on ilmeisesti edellytys Arinalle, että he Sokoksen sitten rakentavat), niin saa nyt nähdä toteutuuko se tällä vuosikymmenellä vieläkään...

  VastaaPoista
 3. Ah, no niinpä. Minä kun oletan että kaikki asuvat vähintään Helsingissä... :D

  VastaaPoista
 4. Hahah, on sitä elämää Helsingin ulkopuolellakin ;D.
  Mutta välillä kyllä ärsyttää, kun kaikki kivat liikkeet tulee Etelä-Suomeen, mutta tänne pohjoisempaan ne ei tule koskaan tai sitten tulee monta vuotta jäljessä :(.
  On täälläkin joskus ollut Sokos, mutta en tiedä miksi ne päättivät lopettaa sen :/

  VastaaPoista

Suositut tekstit