maanantai 26. syyskuuta 2011

Plussaa tuli, mutta vielä miinuksilla

Jälleen saapui siis Avonin tilaus, joka oli taas todella pieni:

Äiti oli ihana, kun hänelle tuli tuo Senses Vintage Glamour-suihkugeeli, niin sain pussittaa siitä minigrippeihin muutamat näytteet asiakkaille (itse kun en ole vielä retkahtanut sitä ostamaan :D) <3. Mukavan tuoksuinen tuo suihkugeeli olisi, mieli tekisi kyllä se ostaa.....

Mutta mutta, itselleni tilasin ja sain seuraavat tuotteet:

3 tuotteen lisäksi tilasin parit tuoksunäytteet, kuvastot ja meikkivärikartan ja sitten tuli ilmaiseksi tuo Anew-opas ja uuden Anew Genics-sarjan seerumin näyte. Sitten tuo yksi lehtinen sisälsi seuraavien kampanjoiden aktiivisuus-kannustusohjelmat, mitä saa kun tilaa jollain tietyllä summalla.

Tässä tarkempaa kuvaa tilaamistani tuotteista, eli silmänympärysgeeli ja vartalosuihke tulevat tarpeeseen ensi kuussa, mutta tuo kasvokuorinta oli sitten "heräte"ostos :). Ja lähikuvaa myös tuosta saamastani näytteestä.
Eli plussaa tuli 3 tuotteella, mutta vielä ollaan kuukauden saldossa miinuksilla :D. Ja toivottavasti 2 miinusta ehtisi vielä tulla ennen kuun vaihdetta!

Ja nyt voisi jälleen siirtyä tekemään Tahtoooo-listan uudesta kuvastosta... :D
Kuvaa tulee sitten huomenna ja voisinpa vaikka ne saamani vaatteetkin kuvata huomiseksi :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Aikas kivan näköinen paketti.. ;) Mä pystyin jopa olemaan tilaamatta tuosta kampanjasta! :) Vaikka no voisihan keskiviikkona vielä tilata, mutta enköhän mä pysty olemaan tilaamatta.. Odottelen että tulisi kivoja joulusettejä Avonille (siis jouluhan on ihan pian ;D) niin sitten kyllä tulee tilattua varmaan aika paljon itselle ja muille :)

  Poikaystävä teki mulle kivan yllärin, vei mut viikonloppuna jonnekin messuille ja näin siellä sitten Avon tiskin... Tyyliin silmät suurenivat ja kuola alkoi valua kun niin monia ihania tuotteita oli esillä xD Onneksi sorruin VAIN yhteen tuotteeseen!

  VastaaPoista
 2. Mie oon joka jaksossa laittanut tilauksen menemään, vaikka nyt parina kertana, kun on tullut reilusti alle 80e tilaukset, niin oon miettiny jos jättäisin tekemättä.. Mutta silti oon laittanu nekin, saapahan asiakkaat omat tuotteensa, vaikka miinuksillehan siinä ite jää kun postikulut tulee maksettavaksi, eikä alennuksia saa. Hillitsee ainakin hyvin omaa tilaamista kuitenkin ;D.

  Mutta hyvin sulla on alkanut itsehillintä toimimaan! Siitä se lähtee :D.
  Ja joulukuvastoja itsekin odotan, haluaisin pari hajuvettä tilata (tai pyydän äitiltä joululahjaksi, parina jouluna onkin sovittu että saan jonkun kalliimman tuotteen tilata sen piikkiin :) ), niin mielenkiinnolla haluan nähdä, kuinka halpoja ne on :D.
  Ja joulukuvastoista on aina ennen tullu niin hyvät tilaukset, että saattaa muutama euro jäädä itelle käteenkin, jos vaan maltan oman tilauksen pitää pienenä ;D.

  Messut ja esim. kokoukset on kivoja, kun pääsee kattelemaan, nuuhkimaan ja testaamaan uusia tuotteita. Mulla ainakin hitusen laimenee himotukset, jos huomaakin ettei joku tuote olekaan niin "kiva" kun oon aiemmin aatellu :).

  VastaaPoista

Suositut tekstit