lauantai 10. syyskuuta 2011

Juhlatunnelmissa jotain loppunutkin

Nyt on hyvää aikaa kirjoittaa, kun kummitätini miehensä kanssa sekä äitini kävi aamupäivällä ja Mr. Insinööri lähti äitiäni nyt viemään kotiin ja kauppaan :). Loput muutamat vieraat tulevatkin vasta illalla käsittääkseni, joten nyt ois hyvä sauma ehkä nukkuakin pienet päikkärit... 5h katkonaiset yöunet takana, saa nähdä nukahdanko illalla baariin :D.

Mutta tässäpä tulee asua ja meikit, joita käytin:

Hiuksia en laittanut mitenkään harjaamista lukuun ottamatta, tarkoitus illalla Dweian avulla yrittää saada aikaan samaa näköä kuin eilen, sitten baaria varten :D.
Päiväksi laitoin Capri legginsit, mutta illaksi laitan sitten (ilmeisesti) paksummat koko pitkät, niin ei palellu ulkona :).

Ja muun muassa näitä meikkejä käytin, sinistä vaihteeksi luomille, turkoosikin olisi varmasti mekkoon sopinut :).

Mutta eilen illalla vaihteeksi loppui jälleen jotain:

Nimittäin vihdoin ja viimein tämä iltakäytössä ollut Biothermin Biosource Hydra-mineral Lotion Toning Water kasvovesi. En tiedä mitä muuta sanoa tästä, kuin että puhdisti mahdolliset meikkijämät (joita harvoin enää nykyisin jää) ja vei kiristyksen iholta pois siksi aikaa, että sai rasvattua naaman. Ei mitään pahaa sanottavaa ja voisin kyllä ostaa uudelleenkin. En tiedä, ehkäisikö kuitenkaan finnejä juurikaan, niitä kun mulle ilmestyy aina suklaata/rasvaista ruokaa syödessä, käytin mitä aineita tahansa :p.
Ja tämän tilalle tulee iltakäyttöön sitten se Nivean kasvovesi :).

Mutta eipä mulla muuta tällä hetkellä. En voi laittaa tarjoiluista kuvaa, kun Mr. Insinööri otti omalla kamerallaan siitä kuvat :). Laittelen sitten myöhemmin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit