lauantai 24. syyskuuta 2011

Kasvoseerumini

Tämän aiheen ensimmäinen ja toinen kuva ovat olleet pitkän aikaa minun postausideoita-kansiossa ja nyt voisin aikani kuluksi lyhyesti (jep, mun "lyhyet" postauksethan tiedetään ;D ) esitellä mun kasvoseerumit, mitä omistan. Niitä ei onneksi ole montaa purkkia ja olenkin niiden kanssa aika lailla "tasapainossa".

Tässä on tällä hetkellä käytössä olevat ja tämä on sen verran vanha kuva, että tuo Oriflamen seerumi on kulunut tuohon Booster Serum-tekstin alapuolelle :).
Eli aamukäytössä on tuo Avonin Planet Spa Japanese Sake and Rice Luminous Face Treatment ja iltakäytössä Oriflamen Optimals Hydra Energy Booster Serum, josta tämä on jo toinen purkki käytössä :).

Sitten epäsäännöllisen satunnaisessa käytössä mulla on nuo oranssit Oriflamen Optimals Radiance Energy Capsules ja siniset Oriflamen Optimals Oxygen Boost Capsules.
Nämähän saisi nopeastikin käytettyä, jos nämä "oikein" käyttäisin kuurina eli nuita Radiance kapseleita oli 28 päivälle ja Oxygen kapseleita 14 päivälle. Niin näistä saisi varmaan sen oikean tehonkin tietää... Ehkä joku kerta raaskin käyttää kuurina nämä pois (tai jos haluan saada nämä loppumaan :) ). Jäljellä nuita oransseja on 13 kpl ja sinisiä 11 kpl.

Ja varastossa odottaisi sitten tämä jo myynnistä poistunut Avonin Solutions Plus+ Total Radiance Britening Concentrate, jonka ajattelin ottaa aamukäyttöön (päiväkäyttöön haluan virkistävää/heleyttävää ja iltakäyttöön kosteuttavaa), kunhan tuo Planet Spa joskus loppuu.

Tällaista tänä päivänä. Kohta taidan pitää Tanssipelisession, kun en jaksanut taaskaan Satsille lähtä Zumbaamaan, ja sitten voisin venytellä kunnolla. Eilen kävin Pumpissa, niin on lihakset vähän jumissa koko kropassa...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit