maanantai 26. syyskuuta 2011

Eilistä päivää

Oli eilen tekemistä sen verran, ettei koneelle ehtinyt kirjoittelemaan. Tässäpä kuvia, miksi:

"Matkustimme" aamusta nimittäin Ahmosuon kentälle, jossa oli Mr. Insinöörille keväällä 30v synttärilahjaksi ostamamme purjeliitolento :). Mukana tukijoukoissa oli lisäksi Mr. Insinöörin sisko MN ja hänen poikaystävänsä.
Ensin oli lyhyt koulutus, jossa ei kovin kauaa mennyt, Mr. Insinööri kun on vuosia värkännyt lennokeiden parissa, niin koneet melko tutuiksi tulleet :). Tässä kuvassa on kone, jolla lento tapahtui.

Tässä ovat jo kiitoradalla valmiina lähtöön :).

Ja sitten se olikin menoa Potkurikoneen perässä :D.

Ensin liitelivät potkurikoneen perässä jonkin aikaa.

Ja sitten vaijeri irrotettiin ja liitely alkoi :). Hauskan näköistä oli maasta käsin katsella :).

Ja puolen tunnin päästä tulivat turvallisesti takaisin maan kamaralle.
Vatsa oli muutamaan otteeseen pyörähtänyt kuulemma, mutta kivaa oli ollut :D.

Lähes 4 tunnin ulkona palelemisen ja seisomisen jälkeen päästiin lähtemään takaisin kotiin ja sitten käytiin vielä pyörähtämässä MN:n luona, kun hänellä oli vaatekaapin tyhjennys meneillään, että saisi uusia vaatteita ostaa :D.
Minähän tietysti käytin tilannetta hyödyksi:

Ja tällainen iso kassillinen lähti mukaan :D!! MN jos luet tätä, niin lupaan ne pari tarjota sulle kiitokseksi seuraavan kerran, kun viihteelle lähdetään <3.
Mukaan lähti yhdet erikoiset farkut, pari farkkuhametta, toppatakki hätävaraksi, kun mun entisestä on vetoketju mennyt huonoksi, farkkutakki ja parit puserot. Ihanaa, jotain vaihtelua viimein vaatekaappiin :D.
Kuvailen nuo tarkemmin sitten, kun tyhjennän tuon kassin :).

Sitten suunnattiin vielä äitini luona käymään, jossa vierähti ilta. Kiva oli sielläkin päästä käymään pitkästä aikaa :).
Sitten loppuilta ja yö meni kärsiessä, kun eräs vanhatuttu vaiva iski, kiitos varmaan tuosta ulkona paleltumisesta :(. Tänään oli tarkoitus kyläillä rakkaan ystäväni R:n luona, mutta en sitten uskaltanut lähteä tuon vaivan takia... Samoin jouduin perumaan tältä päivältä Powerstepin... Ärsyttää :(.

Täytyy toivoa, että tänään menisi sen verran ohi tuo, että huomenna pääsee Satsille, kun kunnon jumppapäivä tiedossa... Ja torstaina olisi se Publiikkitilaisuuskin.
Niin ja varmaan jossain vaiheessa tulee myös "Kiimaisia huutoja asunnossamme vol 3."-postauskin, Neffillä alkoi eilen jälleen kiima nro 3.... Huoh... Noh, heti kun kuu vaihtuu ja tuo kiima loppuu, niin tulee leikkuuajan vuoro...
Mutta tänään tulee varmaan illalla vielä postaus, Avonin paketin haku nimittäin tänään taas tiedossa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit