perjantai 2. syyskuuta 2011

Syyskuussa loppuvia ???

Nyt on taas aika ottaa kristallipallo kouraan ja ennustaa, mitkä tuotteet tässä kuussa voisivat mahdollisesti loppua :). Eli aloitetaanpas tutuista tuotteista:

Kuten näette, nämä kasvovedet eivät ihan ehtineet sittenkään loppua viime kuussa, mutta varmasti loppuvat nyt viikon parin aikana (minäkö hyvä ennustaja ?!?) :D. Ja uudethan ovat jo odottamassa kaapissa :).

Tuo Oriflamen kuorintasippua oli myös viime kuun ennustuksissa, mutta ei sekään toteutunut :D. Pienentynyt on kuitenkin, että varmasti loppuu tässä kuussa ;D. Ja tuossa pikkupurkissa oli tosiaan se Max Factorin peiteaine, joka tänään siis jo loppui :). Tuo vihreä Oriflamen silmänympärysgeeli on arvailujen varassa, sillä en saa mitenkään selvää, paljon sitä on jäljellä... Kevyt alkaa olla, joten olen optimisti ja toivon sen loppuvan tässä kuussa.
Primereista mun pitäisi kohta tehdä oma postaus, mutta tuo loppuu varmasti lähiaikoina.

Sitten hiusjuttuja ja tässäkin taas yksi pieleen mennyt ennustus viime kuulta eli Tigin After Party... Mutta se loppuu ihan varmasti nyt :). Samoin tuo 2-3 kesää käytössä ollut Avonin suihke loppuu varmaan viikon sisään. Shampoossa menee vielä hetki, mutta uskon sen olevan loppu ennen kuin kuukausi vaihtuu (jäljellä tuohon alempaan 2in1-tekstiin asti mangon alla).

Sitten käsijuttuja, tai noh, tuo keskimmäinen on siis jalkavoiteena, kuten olen kirjoittanut aiemmin :D. Sitä jäljellä noin tuon sydämen alaosaan ja Cherryä on tuon 75ml-tekstin kohdalle. Joku suihkugeeli loppuu myöskin, kun tuo käsisaippua loppuu :). Pitää sitten miettiä otanko sen käyttöön, vai käytänkö yhden Dermosilin puolillaan olevan nestesaippuan pois...

En todellakaan ole hyvä ennustaja :D. Tässä taas viime kuulta tuttu kasvokuorinta, mutta jälleen olen optimisti ja nyt se loppuu :D. Kasvonaamio loppuu ihan 100% varmasti. Tuo Clearskinin sävyttävä voide menee arvailuihin, kun ei pysty näkemään paljonko on jäljellä. Ahkerasti aion käyttää päivittäin, että saan sen pois käytettyä. Voin tässä jo sanoa, ettei ole mikään erityinen tuote...

Sitten mennäänkin täysin arvailujen ja toiveiden puolelle:

Tuota kuorintaa on noin Milk-tekstin yläosaan ja varmasti saisin sen käytettyä nopeastikin. Eri asia vaan on raaskinko käyttää, sillä tämä on viimeinen tuubi tätä tuotetta...
Vartalovoiteet on mulla vähän arvailujen varassa aina, ehtiikö mennä kuukaudessa purkki. Se kun riippuu rasvan koostumuksesta, purkin koosta ja suihkukäyntien määrästä (suihkun jälkeen rasvaan aina, mutta muuten en jaksa rasvata). Oletan kuitenkin, että saan tämän ainakin todella vähiin, ellen sitten jopa täysin loppuun :).

Näistä tuo käsien kuorinta loppuu varmasti, jos vaan muistan ahkerasti kuoria :). Nuo vartalosuihkeet on taas vähän siinä ja siinä (vesimeloni on siis vessatuoksuna). Piti luntata vanhoista teksteistä, niin tuon granaattiomenan otin käyttöön 1.8. eli kuukaudessa kulunut tuon verran (tosin 2 viikkoa olin käymättä salilla, jossa tulee myös käytettyä paljon) ja vesimeloni tuli 25.7. Eli katsotaan ja ollaan optimisteja :).

Kasvopesu on ollut iltakäytössa pesun toisena osana jo monta kuukautta (pullo oli puolillaan, kun aloitin joka iltaisen käytön) ja se on ihan hemmetin riittoisaa tavaraa... Tämän suhteen pessimisti nostaa siis päätään, mutta katsotaan...
Tuon vaahdon voisin ehkä saada loppumaan, jos ensi viikosta lähtien alan käyttää aamupesussa vain sitä. Minulla kun on tapana vaihdella aamupesuaineita viikon parin välein (kun nuita naamapesuja on siis yhteensä 12kpl + 1 Lushin näyte ja 30ml minikoko tuosta Dermon Kasvopesusta...).

Nämä myös mietityttää. Voisin saada ehkä käytettyä, jos käyttäisin vain tuota I <3 J:tä ja sitä Naturalsin shampoota ja hoitoaineena tuota AC:ia... Mutta sitten en voisi minun muita 7 shampootani + 2 kiinteää palashampoota käyttää tässä kuussa... Hmmhmmm....

Ja jos oikein ahkera olen, voisin saada jopa nämä pari huulikiiltoakin loppumaan...

...samoin kuin tämän rajauskynän, jota on enää tuon verran jäljellä !! Tätäkin on odottamassa uusi samanlainen, erilaisella hylsyllä vain :)...

27 tuotetta... Mitäs luulette, toteutuuko kaikki ennustukset nyt :D ???
Voisin ehkä koittaa 20 tuotteeseen tähdätä, mutta pääasia että miinuksilla pysytään tässäkin kuussa :). Tämän hetken suunnitelmissa ei ole kuin 3 kosmetiikkatuotetta tulossa lisää (Avon, Dermosil ja Oriflame) ja ehkä Avonin 13.jaksossa tulee 2-3 tuotetta, riippuen muun tilauksen määrästä.
Nyt nykyisen Avonin jakson pääsin jopa vajaa 2e plussalle, Wohoo... Ei paljon herrojen huoneita sillä summalla rakenneta, mutta saanpahan omat tuotteet ilmaiseksi, joissa oli vaan 3 tuotetta itselleni ja loput näytteitä ja yksi myynnin apuväline :).

Mutta tässäpä oli tämän päivän postaukset, katsellaan taas huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit