sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hierontapalani (+ se viimein loppunut tuubi)

Sunnuntai alkoi kivasti ensin Satsille pyöräilemällä +8C:ssa (HYYYYRRR!) ja kävin siellä venyttelyssä. Voi että, miten ihanalle ja rentouttavalle se tuntuikaan!! En tiedä, miten saisin itseni myös kotona venyttelemään useammin, tälläkin viikolla niin jumissa koko kroppa ollut :/. Täytyy toivoa, että oppisin vähitellen :). Ensi viikolla onkin sitten normaalista hieman poikkeavampi jumppailuviikko, kun ti ja ke jumpat vaihdoin eriksi mitä yleensä :). Vähän vaihtelua.
Mutta ärsyttää tosi paljon, kun en pysty tiistaille varaamaan Combatia. Ne on nyt laittaneet jonotuslistaankin rajan 20 henkilöön, eli ei pääse jonottamaankaan jos siinä on jo 20 ihmistä edellä :(. Nyt joutuukin sitten kyttäämään sivuja vähän väliä, jos joku sattuisi peruuttamaan... En tajua miksi ne on noin tehnyt, kun entinen systeemi on mun mielestä pelannut ihan hyvin ja monesti jumppaan päässy, vaikka olisi jonotuksessa esim. 30. Ei oo tarvinnu kuin jumppapäivänä kytätä ennen perumisajan umpeutumista, pääseekö sinne ja monesti on päässyt vaikka vielä jonossa olisikin ollut... Noh, ei auta muu kuin katsoa miten käy.

Mutta niin, syy miksi tätä aloin alun perin kirjoittaa, löytyy otsikosta :D. Eilen käytin vaihtelun vuoksi suihkun jälkeen hierontapalaa ihoni kosteuttamiseen ja ajattelin esitellä mun huikeat 2 hierontapalaani kuvien kera :).

Tätä siis käytin eilen ja kyseessä on Lushin Strawberry Feels Forever. Erittäin mansikkainen tuoksu ja suhteellisen kätevä käyttää, ainakin jos käyttää juuri suihkusta tulleena iho vielä hieman lämpimänä. Ja nämä ovat myös matkalla tosi käteviä, jos haluaa tilaa säästää laukussa :). Tämä vaan poistuu Lushin valikoimasta ilmeisesti :/.

Toinen omistamani hierontapala on Briteistä tilattu, myöskin Lushin, Retro After 8:30, joka on tujun minttusuklainen tuoksultaan. Ja niin paljon kuin suklaata rakastankin, menee tässä tuoksu sen verran vahvaksi ja makeaksi, ettei kovin usein pysty käyttämään, jos ei halua kyllästyä :). Tuossa tuo ruskea osa vähän värjää, joten sen kanssa pitää olla tarkkana, että saa sen iholle levitettyä hyvin.

Ja tähän lopuksi sitten viimein se loppunut tuote:

Eli Oriflamen Cherry & Mocha Scented Hand Cream käsivoide. Tämä ei ole enää pitkään aikaan ollut myynnissä (oli erikoiserä).
Tuoksu oli vähän niin ja näin, loppua kohden kyllästyin melko hyvin siihen, ehkä jos se kirsikka olisi jätetty pois, niin tämä olisi voinut olla herkullinen. Imeytyi/kuivui kohtuullisen nopeasti käsiin, mutta peseytyi pois, jos kädet pesi vartin sisään levityksestä. Ei kuitenkaan kosteuttanut tarpeeksi kuivia/kovia/repeytyneitä kynsinauhojani, joten käytin lisäksi niille sitten Lushin Lemony Flutteria, joka nyt lähtee tehokäyttöön ihan koko käsiinkin.
En ostaisi tätä enää, jos olisi vielä myynnissä. Löytyy varmasti parempiakin :).

Jees, tällaista tänään. En varmaan enää illan päälle kirjoittele, kun Mr. Insinööri tulee takaisin piakkoin. Pitää yhteistä aikaa viettää ja suunniteltiin, että käydään vielä kävelylenkilläkin. Jeee, pääsen testaamaan niitä Oriflamelta tilaamia nilkka/rannepainoja :).
Mutta juttua tulee taas varmaan huomenna (okei, viimeistään tiistaina :D) jälleen loppuneesta tuotteesta ja muistakin jutuista :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit