perjantai 16. syyskuuta 2011

Juhlien jälkeistä purkkien tyhjentelyä

Niin taas kävi, että eilen illalla ja tänä aamuna loppui jälleen pari tuotetta :). Tämä tuntuu ihan oikeasti todella oudolta, kun hyllyt näyttää kohta niin tyhjiltä (omiin silmiini siis) :D. Nyt olen jo 3 tuotetta miinuksella tälle kuulle ja varmaan 3-4 tuotetta taitaa loppua viikon sisään (ja ennen kuun loppua muutama muukin) !!
Mutta nyt niihin loppuneisiin:

Eli illalla loppui tämä Avonin Naturals-sarjan Hunaja & Manteliöljy-kasvokuorinta. Tuoksu tässä oli kyllä selkeästi teollinen, mutta en kuitenkaan kyllästynyt tähän samalla tavalla kuin siihen muutama päivä sitten postaamaani vadelma-suihkugeeliin. Tuoksu oli siis jopa ihan kiva tässä.
Kuorivat rakeet olivat omaan pärstääni ja omaan makuuni (ei, en ole maistanut ;)) hivenen liian hellävaraisia, mutta uskon että herkemmälle iholle on juuri passeli ellei jopa todella kuoriva :). Käytin tätä eilen ihan naamionkin tapaan ja yleisesti ottaen tämä teki kasvojeni ihon todella pehmeäksi ja puhtaaksi eikä iho ei myöskään kiristänyt pesun jälkeen pahemmin. Tämä onkin nyt meneillään olevassa 13.jaksossa viimeistä kertaa myynnissä, mutta en aio tilata lisää, kun olen löytänyt itselleni vieläkin parempia kuorintoja :). Mutta ei kaduta, että tuli tämä yksi tuubi käytettyä :).

Sitten tänä aamuna loppui vihdoin tämä Tigin After Party Smoothing Cream. Tämän sain joululahjaksi Mr.Insinöörin siskolta muistaakseni toissa jouluna, erittäin riittoisaa tavaraa, ainakin minun käytössä ;). Ei ole tästäkään pahaa sanottavaa, tarkasti saa aina näitä jätettäviä hoitoaineita annostella, ettei tulee rasvainen lookki hiuksiin. Silotti myös pahimmat pörröisyydet suihkun jälkeen tai aamulla ylös nousemisen jälkeen :). Jos en olisi tällainen uusien juttujen testaaja, niin voisin ostaa uudenkin :) Mutta jätettäviä hoitsikoita on vielä kaapeissa pilvin pimein ja seuraavaksi lähtee tehokäyttöön tämä tuote:

Kyseessä siis Schwarzkopfin Got2B Smooth 'n Chic Smoothing Lotion, jonka olen heräteostoksena ostanut joskus 1-2 vuotta takaperin. Epäsäännöllisesti tämä on ollut koko ajan käytössä ja jäljellä tätä on enää tuohon Smoothing lotion-tekstin puoliväliin. Tämäkin tulee siis varmasti loppumaan viimeistään lokakuun aikana :).

Tällaista tällä erää. Itseasiassa yksi tuote taitaa ihan juuri loppua (se, josta eilen puhelin että voi loppua), mutta jätän huomiseksi sen postauksen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit