tiistai 13. syyskuuta 2011

Paluu arkeen ja ruotuun...

Okei, vielä on nuita syömisiä jäljellä jonkin verran, mutta kuntoilut jatkuu jälleen tänään :). Tänään aloitellaan "kevyesti" Pilateksella :).
Eilen illalla kävi vielä ystäväni SH miehensä kanssa sekä myös Mr. Insinöörin äiti. SH:lta ja toiselta ystävältäni JS:lta (joka sairastumisen takia ei nyt päässyt käymään) saan lahjakortin Intersportiin ja Mr. Insinöörin äidiltä sain rahaa :). Kyllä se tuo valmistuminen jossain määrin kannattaa :D.

Mitäpäs sitä muuta... Niin joo, Neffi on jälleen kiimassa :D. Nyt on kolmas päivä menossa, saa nähdä kauan menee nyt... Ensi kuussa sitten leikkuulle onneksi!
Ja tänään hetki sitten laitoin taas yhteen tutkimusryhmään hakemuksen.. Oonko jo sanonut, etten sinne Helsinkiin päässyt?? Noh, haastatteluun kutsuivat muutamat, mutta itse en sille kierrokselle päässyt, joten tuota ei nyt tarvi enää stressata.. Täytyy nyt täältä yrittää jotain löytää, ellei sitten jotain tosi mielenkiintoista kauempaa löydy.

Mutta tässä olisi aamun hajuvesi vielä:
Kyseessä on Avonin tänä kesänä myyntiin tullut 15ml pulloissa oleva Sassy Swirls-sarja ja minulla on tuo Vanilla Berry EdT (lisäksi on Vanilla Bean, joka on puumainen tuoksu ja Vanilla Blossom, joka on kukkainen). Nuissa tuoksuissa siis päätuoksuna vanilja maustettuna jollain nuilla kolmella :). Ja itselleni iskee tietysti makean marjainen tuoksu :D. Tästäkin tykkään todella paljon ja plussaa myös pullon pienestä koosta :D.

Eipäs mulla tähän ole tämän enempää, katson josko niistä leipomuksista kirjoittelisin juttua myöhemmin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit