perjantai 2. syyskuuta 2011

Ja heti loppuu !!!

Heipsböö ja anteeksi!
En sitten ehtinytkään eilen tehdä niitä paria postausta :(. Illalla oli taas ahdistavan paha mieli, niin ei vaan enää jaksanut tehdä mitään... Muutenkin jumpat (Combat ja Spinning45) veti niin väsymykseen, vaikka kivaa olikin siellä.
Noh, jospa tänään otan vahingon takaisin :). Tässä nyt ensin tämän aamun hajuvesi:

Avril Lavignen Black Star (ja huomatkaa jälleen Neffin läsnäolo). En nyt jaksa alkaa googlettamaan miten tätä on kuvailtu ja mitä tästä löytyy, mutta tämäkään ei oo niitä mun "perinteisiin" hajuvesiin kuuluva tuoksu ja silti tykkään tästä todella paljon :). Ripaus makeutta, mutta se ei mene kuitenkaan ihan överiksi. Jotain kukkasia tässä varmaan on myöskin, mutta ei kuitenkaan liikaa minun makuun.
Pullo on (onneksi) 30ml ja olen ostanut tämän "heräteostoksena" 2009 (?) kesällä Citymarketista. Ei ole tarvinnut katua :D.

Ja niin, ensimmäinen tuote loppunut jo tässä kuussa:
Kuvan olen googlella etsinyt, kun kynää ei ole ollut enää pitkään aikaan, vaan laitoin jämät pieneen purkkiin (ennustus-postauksessa sitten kuvaa). Eli tänä aamuna loppui Max Factorin Mastertouch Concealer ja tilasin tämän Cheapsmellsistä ehkä pari vuotta sitten Dweian suosituksesta. Lähinnä ostin tämän silmänalusia varten ja kohtuudella peitti. Kuitenkaan ei tämä(kään) yksinään riitä peittämään tarpeeksi mun todella tummia silmänalusia. Loppuvaiheessa käytin tätä myös finnien peittoon ja siinä toimi mallikelpoisesti, pahimmat punoitukset sai häivytettyä :). Ei mikään huono tapaus, mutta ei mikään Holy Grail-tuotekaan. Voisin kuvitella ostavani toistekin.

Mutta seuraavaksi tulee sitten ne pari lupaamani postausta, ensin yhteenvetoa ja sitten ennustelua :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit