lauantai 3. syyskuuta 2011

Lauantaita kaikille!

Mitään ihmeempää ei ole tänään tapahtunut (ainakaan vielä). Aamusella poljin taas Satsille melko hyytävässä, noin +10-12C:ssa joka kuitenkin omalla tavallaan virkisti :). Piti käydä tosiaan Zumbailemassa ja ihan jees meininki oli. Vaihteeksi pysyin askelten mukana, mutta alkaa kroppa olla jo melko väsynyt tämän viikon jumpista (ja eilinen pumppi vei myös voimia), etten kuitenkaan jaksanut täydellä teholla tehdä :/. Aika lailla puoliteholla menin ja hikikään ei valumalla valunut, mitä yleensä. Huomisen vielä kun jaksan, niin ensi viikolla saa kroppa levätä enemmän, en ole kuin 3 päiväksi varannut jumppia :).

Tuossa hetki sitten söinkin (saattoi oma osansa myös tyhjällä vatsalla olla tuohon energian puutteeseen, mutta en vaan ehtinyt syödä ennen lähtöä) ja tällaista tuli tehtyä, kun inspiroiduin Xenian aamupalasta :).
Kaurapuuroa pitkästä aikaa kunnon voisilmällä ja sokerilla (syön aina sokerilla puuroni :p) ja lisäksi pari ruisleipää juustolla. Ähky tuli ja jospa sitä nuilla vähän aikaa pärjää :). Harkitsin kokeilevani raejuustoa sekaan, mutta en sitten uskaltanut :D. Tarpeeksi oli nuissakin syömistä :).

Niin ja päivän hajuvesi:
Mun piti ihan etsiä vanha Avonin kuvasto ja ensimmäisestä jaksosta, jona aloitin konsulttina 10/08, löytyi tämä uutuutena :D. Eli kyseessä on Urban Flowers Tokyo EdT 30ml ja tämä oli myynnissä viimeisen kerran varmaan 2009 alkuvuonna (en alkanut katsella tarkkaan, milloin oli myynnissä). Sain äidiltäni tämän joululahjaksi 2008 :).
Tämä kuuluu Kukkais-Hedelmäiseen Kategoriaan, jossa on ananasta, kirsikankukkaa ja metsäisiä vivahteita. Omaan nenääni on melko makea tuoksu ja selvästi tuo kirsikankukka tässä ainakin tuoksuu. Tykkään todella paljon tästä, mutta ihan joka päivä en voi käyttää, etten kyllästyisi tämän makeuteen :).

Katsellaan, teenkö vielä toisen postauksen myöhemmin, tällä hetkellä meinaa vaan väsyttää melkoisesti :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. herkullisen näköinen aamupala! puuro voisilmällä on ihan parasta :) ite en jaksaisi jumpassa ilman aamupalaa sitten millään, joten voi energianpuute hyvinkin siitä johtua:)

    VastaaPoista
  2. Hyvää tuo puuro olikin, kun harvoin tulee tehtyä ^_^.
    Aika usein olen käynyt viikonlopun aamujumpissa syömättä juuri mitään (en vaan ehdi syödä mitään ennen lähtöä, kun naaman yritän saaha ihmisen näköiseksi ja kissat pitää huolehtia :D) ja jaksanut silti ihan hyvin, mutta tää viikko on mennyt kulutukseen nähden melko vähällä syömisellä ja normaalia enemmällä jumppa-määrällä. Mutta eiköhän ensi viikolla kroppa saa taas paremmin palautua :).

    VastaaPoista

Suositut tekstit