lauantai 24. syyskuuta 2011

Tauolla jotain loppunut

Tulipa sitten eilen pidettyä välipäivä kirjoittamisesta, kun ei vaan ollut mitään järkevää asiaa ja en jaksanut alkaa tekemään varastoistakaan postausta :). Tänään ajattelin yhdestä tuoteryhmästä höpötellä lyhyesti, mutta ensin olisi vuorossa taas loppunut tuote:

Eli tämä jo muutamassa aiemmassa postauksessa tutuksi tullut Oriflamen White Chocolate Hand & Nail Cream käsivoide loppui.
Tätähän käytin reilu puoli purkkia käsivoiteena, mutta vaikka tuoksu tässä oli taivaallinen, niin maku oli jotain ihan hirveää. En sitten jaksanut enää sitä varomista käsien kanssa, jos olin tätä laittanut, joten käytin loput purkista jalkoihin.
Tämä ei mitenkään kovin rasvainen voide ollut, joten käsiäkään tällä ei täysin kosteutetuksi saanut, saati sitten jalkoja. En ostaisi tätä enää, vaikka olisi myynnissä (oli muistaakseni viime vuoden puolella rajoitettuna eränä myynnissä). Ihanan tuoksuinen, mutta muuta hyötyä ei itselleni tästä ollut.

Jalkavoidekäyttöön lähtee sitten tämä Mr. Insinöörin siskolta Kreikan tuliaisena saatu 50ml Venus Secrets Olive & Calendula Body Lotion (tästä on mulla myös 50ml suihkugeelikin). Oliivi kun ei tuoksuna minuun iske, niin en halua kroppaani tätä laittaa, mutta jalkarasvana menee varmasti hyvin :).

Sitten luulen, että myös tätä Lushin Lemony Flutteria käytän käsien lisäksi myös jalkoihin. Kuten näette, paljon on vielä jäljellä, mutta tuoksu alkaa muuttua jo ikävämpään suuntaan ja en haluaisi näin paljoa vielä roskiin heittää :/. Todella riittoisaa tavaraa siis (jos vain kynsinauhoille käyttää) ja pehmittää hyvin ainakin käsien ihon, joten uskon että jalatkin tästä tykkää :).

Saapa nähdä loppuuko enää tässä kuussa mitään, ehkä 2 tuotetta voisi vielä loppua, mutta muuten näyttää aika heikolta. Kaikki ennustukset eivät siis taida ehtiä toteutua taaskaan :p. Onpahan ensi kuuksikin jotain loppuvia sitten, voi nimittäin käydä niin, että loka- tai marraskuu taitaa olla plussa-kuukausia... Toissa päivänä nimittäin tein Lushin Britti-sivuilla poistuvista tuotteista haaveilu-listaa ja jos aion kaikki ne haluamani tilata, postikuluineen tilauksesta tulisi noin 95e....... Ja jos odotan että joulutuotteet tulee ja tilaan vielä niistäkin haluamani, niin se paketti pitäisi DHL:n kautta laittaa, kun yli 2kg painaisi eli postikulutkin nousisi sitten reippaasti....
Mutta jos se olisi itselleni ennakkosynttäri- ja joululahja ja kiitos siitä, että oon tähän mennessä varastoa saanut tyhjennettyä vuoden alusta yhteensä 33 tuotteella plus tässäkin kuussa olen vielä 8 tuotteella miinuksella... Lushilta olisi tulossa sitten 15 tuotetta ja mitä nyt joulutuotteita tulee... Eli jäisin edelleen reilusti miinuksille :D.

Joo, seliseliseli... Pitää katsoa, jos odotan marraskuuhun tämän homman kanssa, ensi kuussa kun Neffi pitää leikata, niin siihen taitaa rahat mennä. Ja saanpa varastoa edelleen tyhjemmäksi :p. Ja jos jotain olisi tämän elämäni suhteenkin siihen mennessä sattunut, että voisin tuhlata tuon summan...
Katsellaan, mutta nyt sen toisen postauksen kimppuun!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit